hem hondanın yarı fiyatı hem hondandan daha keyifli hemde honda geçiyo:hahaha:az paraya çok güç ama sınırlı güç hondaya göre:)106 yı sewiyorum zevk işi kopçum..:)
Printable View
benim arabamanın markası en iyi marka,
ona kötü diyen en kötü insan,
rakip markalar çok kötü,
en iyi giden,
en iyi dönen,
en iyi duran,
bu arada benim arabam satılık 1453 model ama 27 bin lira.
size şiir yazdım
sorunda bu zaten, bir honda kullanıcısı için ondan başka araba yoktur varsa yoksa en iyisi odur...
bu yorum işi özetler sanırım...
herkes fanatikliği bırakıp sadece hoşlandığı şeylere kulak verse, yani samimi olsa problem yok. ama körü körüne bağlı olmak kötü. egzozlu 106 yanımdan geçse içimin yağları erir, vtec görsem döner bakarım, 206ya biniyorum ama bir gün mutlaka k20 yapcam
harbi hondaci kisilerin agzindan hicbi sacma sapan soz cikmiyo , nedense bi sekilde honda sahibi edinmis adamlar heryerde her araca gider yapiyo . gidin hondam.comda yapin vti la f355 gectim diyenler felan vardi orda . hayir nasi bi ustun gelme psikolojisi ise anlamis degil hic bitmiyo hangi konu acilirsa acilsin kimse tatmin olmuyo .
kopum sen 106 nla yan verebilir misin :D :D
konuya dönecek olursak pejo'nun 106 GTi'ı bir iki revizyon yaparak yeniden piyasaya sürmesi çok akıllıca olacaktır...
insanlar güvenli olmayan arabalar almak istemiyor olabilir mi.
Firmalar bunu yapmaktan korkuyor olabilir mi? Kaç insan öldü o 106ların içinde....
207RC 1285 kg mi ne, insanlar canlarının derdinde biz düzde hızlanmaya çalışıyoruz çakal gibi
Ahh nerde 106 306 gtı lar..Bitti .üretimi çoktan durduruldu..Birdaha ürtilmez..