106 gti'ı stock olarak dragda yada rollda 200 km/s e kadar geçebilecek 1.6 motorlu atmosferik araç varmı hala üretildimi üretildiyse söyle bilelim?
Printable View
tartısacak bi konu yok laf saatası yapanda yok yasamayı sewmiyorum 106yı sewiyorum;)güvenligi konusunda hem fikirz zaten ama herkes binmesin diyelim ozamn sana güvensiz gelir hızlı gelir almazsın geçersin..keşke dewamı gelse hafif olsun hızlı olsun canı tatlı olan binmesin:)gereksiz bi araç gibi bahsedilmesin..
misal senin civic 110 hp sen senelik 300 euro verceksin adamın tayparı 200 hp o 500 euro veriyor vergi olarak. Sigorta sınıfı da farklı tabiki.
bmw 3.20 in vergisi vti dan az misal belçikada...
güvenliğede gelince güvenlik parasıyla doğru orantılıdır çok güvenlik isteyen ucuz araba almaması lazım
Biçok insan 106'nın içinde kendi geri zekalılığından öldü.Fiat Bis çok mu sağlam güvenli bi araba? Hiç Fiat Bis'te ölen duydun mu? Mevzusu bile geçmemiştir.Çünkü Bis'e binipte aptallık yapan %1923819038198'da 1 dir.
Yani araçtan değil şöförden yada talihsizlikten kaynaklanır.Saab'lada biçok ölen var kaza yapıp onlarda mı sağlam değil.Olay akıllı davranmakta bitiyor bence.
+ 106 :) Daha 207 serisi çıkmadan önce belirtilmişti
buna algıda seçiclik diyoruz, ben diyorum araba güvensiz insanlar ölüyor.
bis de güvensiz cherry 'de, alan zor durumda sonucuna katlanır.
valla benım peugeottan tek isteğim var 106 nın sıfırının üretilmesi.. :D
dümdüz vurursan parçalarını toplarlar.
40 metrede duruyorsun düşün o kadar enerji var.
moruk seat leon passat rover 620ti gercı rover honda gibi bısıy neler yaptıklarını cok ıyı gorduk yav barı sen etme en canlı orneklerını sanayıde gorduk 300 350 hp lerı aldılar
artık cıkar hondayı aklından yapmak ıstedıkden sonra bırak aıle arabasını at arabasını bile dizersin bak bı arıza ısıgından neler cektın al 106 ne ısık derdın var ne bısıyın gavura ne yapsan yarıo ;)
Haklısın o şiddette işler çok zor ama öldürmeyen Allah öldürmez :) Hani bunun 106 ile yada Saab vs ile olması çok şeyi değiştirirki sende kinetik mekanik enerji konularına girdiğine göre bilirsinki vurduğun açı hatta arabanın vururken frenle yada gazla veya hiçbişye basmadan duvara vurması bile tüm olayı değiştirir.
Bilmem bilirmisin ama diyelimki arkadan bi arabaya çarpıcaksın kaçarın yok ne yaparsın?Sürekli fren basıp ne akdar yavaşlayıp vurıyım dersen evet mantıklı ama daha mantıklısı var.Vurmana çok az kala tamamen herşeyi bırakman frensiz vurman çok daha mantıklı.Aracın ve içindekilerin aldığı darbeyi azaltıyor bu yöntem.
yenilik her zaman lazımdır :D