106 güvensizmiş durmuyormuş
durmasını isteyen kimki hangi 106 sahibi durmasını istiyordahada gitsin
![]()
barnak bassam olurmu ?
en objektıf honda sahıbı unvanı ıstıyorum kendıme![]()
Gtı segmentinde en sevdiğim ve bence pejonun yaptıgı gtı 106![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Her 90 ile duvara vuran ölür bu kadar basit fizik kanununu baştan mı yazıyorsunuz onu anlamadım ben.Duvara çarpıp parçalanmasak bile ortaya çıkan G kuvvetine insan vücudu dayanamaz.Her 90 ile vuran ölürmü yazmanız herşeyi ortaya çıkarıyor ztn.106 güvensiz bir arabadır.Sorunsuz veya hızlı olabilir.Ve avrupada bu arabaların sigortaları ,güvensiz olması nedeniyle yüksektir.Bu bukadar basit yok bis miş filan karıştırmayın bis dediniz araba 90 ı geçemiyor.
4 tane 106 gtı 1 tane 306 gtı 1 tane 206 hdı kullndım hıc bır sorun yasamadım gıttım yıne 97 gtı aldım bunu satarsam yıne alırım gtı kullanmak ayrıcalıktır...
GTi üretmemesi isabet olmuş valla.. 106 kullanıcısı olarak hakkaten araba değiller.. tamam verdikleri adrenalin oldukça fazla ama bunuda daha başka konforlu arabaya binince anlıyorum.. 106 ile 160 km hızda otobanda hız yapmak uçmak gibiyken touareg ile ise 60km gibiymiş hissi veriyor.. Umarım bir daha bu kadar başarısız araba üretmez peugeot![]()
Bunların söyleyince bazı 106 kullanıcıları senin araban kötü diyor.. KEndimizi kandırmayalım.. aynasından rüzgar sesi gelmeyen-sunroofundan belli süre sonra su almayan- torsiyon bilyaları değişmemiş-direksiyon kutusu sorun olmayan fransız arbası gösterin bana..Ben fransıza biniyorumda sizin altınızdaki porsche mi?
2 tane 106 gti bindim bakımları vs düzenli yapıldıkça bir sıkıntı çıkartmamıştır bana yolda kalmışlığım pek yoktur bir direğe çıktım pert olduda yolda bıraktı![]()
Tabiki günümüz şartlarına baktıkmı 106 gti vs onun gibi araçlar güvenlik açısından oldukça boş kalmıştır güvenirliği pek yoktur ama düzgün akıllı kullanıldığı sürece çok zevkli araçtır..
"kaza" ve "sonuçları" konusunda bilip bilmeden cahil cahil yazılar yazmayın allah aşkına...
çarpma denilen hadise kinetik bir olaydır ve bunun hesaplamaları da matematikseldir...
matematiksel sonuçları ve üstüne üstlük milyonlarca dolar yatırım yapılarak kurulmuş çarpışma testi merkezlerini mi tartışıyoruz burada?
bi bakın bakalım çarpışma testleri kaç km hızla yapılıyor? bakın bakaım çarpışma testlerinde nasıl engellere çarpılıyor? duvara mı çarpıyorlar yoksa "deforme olabilen engeller"e mi çarpıyorlar?
sırf yazmak için yazmayın allah aşkına...
siz 90 km/h ile duvara çarpmayı konuşuyorsunuz burada...
çok komik şeyler yazılmış , güldüm ağlanacak halimize...
otomobil bir tutkudur , ama sınırları matematikle kesin bir şekilde çizilmiştir.
otomobil bir araç olmasının yanında , aslında çok ciddi de bir silahtır...
bu bilinç seviyesinde olmayanlar ya ölürler , ya öldürürler , ya sakat kalırlar , ya da sakat bırakırlar...
allah aşkına biraz ciddi yazalım , biraz akılcı konuşalım , biraz araştırma yapalım , körü körüne klavyeyi takırdatmayalım...
saygılar...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
peugeot gtı degil tasarım yapsın.2000 yıllarında 206 tasarımı harikasıydı.her gencn hayalidi.tabi 2000yıllarınd ortalık tofaş reno..piyasa.
206 oval çekik farlı..ve sonrasnda çıkan focus..türkiyede ve dünyada.tasarımın makinelerin degişmesine neden oldu.bunun yanında 106 ve 306 kullanımı yorucu ve iç konsolu eski sistem oldugunda güncel kalamadıgından.üretimine son verdi.
şuan peueot 207 gt rc.modeli var buda.temsilcisi...208 çok çok başarılı olacagına inanıyorum.
+peugeot markanın örngin 206 duyuldu tutuldu.namı oldu.fakat yenisi olarak 207 modeli çıkıyor.bunu yapan başka bir marka yok.yeni 206 çıkması denmesi..insanlara daha..sıcak gelir...yeni civic yeni golf v.s.vs.. 207 çıktı..ters.
hay gözünün yağını yiyim:P
nerde kaldı eski samimiyet,herkes aracını iki kuruş fazla satıcam die taraftar oldu acaip kızıyorum;
corollamız vardı ne durur ne döner, teneke gibi anasını satim fren pedalı bile ses yapan araba mı olur.
astramız vardı, eşek gibi yapar bas bas gitmez, dikiz aynası yavşar iki sene sonra
cliom vardı dönmezdi beyinsiz araba bir park edeceksin 140 kere ileri geri,kliması desen soğutmaz, lanet airbag ışığı yanıp yanıp durur, vites ileri geri oynar bazen kafassına göre boşa atar
honda civic vardı vtec II millet öve öve bitiremiyor, bu kadar kötü yol tutan heralde şahin vardı, dansöz gibi oynuyor araba koymuşlar 185 b300 çakma lastiği, bütün yol sesi içeride
mazda 3 var, 1350 kilo 4 vites 105 hp, 50 ile giderken 4 e atıyor, babam geldi turbo takalım dedi arabaya
czt desen, bagaj kapağına kafa atmaktan bıktım açılmıyor bazen numara yapıp. Van gibi araba virajda aşağı düşcek gibi oluyorsun, her tarafından bam güm ses geliyor.
Built to fall....
306 GTI RC JANLARINIDA TAKTIMI.mükemmmel bir uyum oluyor.
fiyatı makul düşünmedim degil.fakat yakıt tüketimi çok fazla.
106 gibi bir supermini hothatch araçtan ne gibi bir konfor bekleyebiliriz, hele hele alt yapısı 91 senesinde yapıldıysa?
konfor için 106ya binmek aptallık olur, düşük hacimli bir 106 4 kapılı 106 ya 3 kişilik küçük bir aile için az yakıt sarfiyatından ötürü binilir.
gti a sürüş zevkinden binilir, hızlanması viraj performansından dolayı araçta zevk aranır.
ama sen git 106 gti a konfor yok orasından ses geliyor burasında bilmemne kıl tüy var diye binersen sıkıntı çekmen normal.
eğer sıkıntı istemiyor, herşeyim tam olsun konforda benim olsun sağlamlıkta diyorsan bineceğin araç dünyada sadece mercedestir.
birde duran ve darbe sonrası hiç kıpırdamıyacak bir cisme 90 la çarpan bir aracın içinden canlı insan çarpma olasılığı yok denecek kadar azdır. yenilen g ile en kötü boyun hasarları ve iç kanama geçirilir yada emniyet kemerinden ötürü kaburgalar kırılır. eğer araç uzun burunlu ve esneklik baz alınarak yapıldıysa belki ağır yaralı kurtulma ihtimali vardır....
kafadan çarpışma testleri 60km/s ve esnek cisimlerin aracın ön cephesinin yarısını kapsıyacak şekilde yapılır en sık yöntem olarak. bir aracın direkt kafadan 60 km gibi yüksek bir hızda duran bir cisme çarpma olasılığı çok düşüktür çünkü...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)