User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
190 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Peugeot artık GTI yapmayacak :(

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gti yapmıcak yazısını okuyunca ilk araba yapılacak ama adına artık gti konmayacak sanmıstım gti üretmicekmiş kötü olmus.
    hele o segmentleri komple bırakması cok daha kotu bi karar bence pejo için. 207 ve 308 in pejo için ideal segment oldugunu düşünüyorum iş 407ya gelince bile rakipleri ile rekabet fazla kızısıyoken daha ust segmenlere yonelmesi ne kadar dogru karar tartısılır.307mizde baya bi tavan gıcırtısı ve elektrik elektronik problemi yaşamıstık (belki kronik belki degil) üst sınıf araçta aynı problemlerin arka arkaya gelmesi cok daha büyük prestij kaybı olur alt sınıf cok daha hata kabul edilebilir bi sınıf bence umarım pejo için iyi olur.
    rakip firmalar içinde gti pazarında güzel bi bosluk olustu güzel başarılı bi otomobil üreten olursa gayet güzel pazar payı alabilir tahminimce.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 gti vts gıbı arac gelmez turkıyeye kım nederse desın bu aracalr cok saglam ve ıyı yuruyen araclardıhonda da super ama bunların yerı hep farklıydı
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 gibi bir supermini hothatch araçtan ne gibi bir konfor bekleyebiliriz, hele hele alt yapısı 91 senesinde yapıldıysa?

konfor için 106ya binmek aptallık olur, düşük hacimli bir 106 4 kapılı 106 ya 3 kişilik küçük bir aile için az yakıt sarfiyatından ötürü binilir.

gti a sürüş zevkinden binilir, hızlanması viraj performansından dolayı araçta zevk aranır.

ama sen git 106 gti a konfor yok orasından ses geliyor burasında bilmemne kıl tüy var diye binersen sıkıntı çekmen normal.

eğer sıkıntı istemiyor, herşeyim tam olsun konforda benim olsun sağlamlıkta diyorsan bineceğin araç dünyada sadece mercedestir.

birde duran ve darbe sonrası hiç kıpırdamıyacak bir cisme 90 la çarpan bir aracın içinden canlı insan çarpma olasılığı yok denecek kadar azdır. yenilen g ile en kötü boyun hasarları ve iç kanama geçirilir yada emniyet kemerinden ötürü kaburgalar kırılır. eğer araç uzun burunlu ve esneklik baz alınarak yapıldıysa belki ağır yaralı kurtulma ihtimali vardır....

kafadan çarpışma testleri 60km/s ve esnek cisimlerin aracın ön cephesinin yarısını kapsıyacak şekilde yapılır en sık yöntem olarak. bir aracın direkt kafadan 60 km gibi yüksek bir hızda duran bir cisme çarpma olasılığı çok düşüktür çünkü...
    İlk olarak yazımı düzgün okuyamadığınız kanısındayım.. 106 nın konforsuz olduğunu söylemedim 160 ile giderken ki hissiyat 1972 model chevy nova da yok.Bu yüzden temelinin 1991 de atılmış olmasından çok hızlı bir aracı bu kadar güvensiz ypmanın mantığını araştırmalı.. Yanlış anlaşılmasın isterim ki kendi aracımı kıyas etmiyorum sadece,çünkü hepsi aynı...Sizin gayet normal dediğiniz şey bana enteresan gelebiliyor..

Aynı sınıfta aynı senelerde üretilmiş araçları baz alalım.. Örneğin honda vti.. Durmayan yol tutmayan sağlamlık konusunda mukavva ile yarışabilicek kapasitede olan bir araç..Ama benim müzdarip olduğum sadece eksi yönlerini söylemiş olmam..

Kaldı ki süpermini olarak bakmayalım olaya.. 4 kapı 1.4 106 düşün.. Sonuç yine aynı..Tek fark 160 ile giderkenki hissiyat olur.. Çünkü 160 a çıkamazlar genelde..

Ben bu yazdıklarımı aracımı kötülemek için yazmıyorum.. Tamamen hayalini kurduğum bir araca sahibim ve bu günlerde tamamen hayalimdeki gibi yapıyorum.. Şükür..
    Bu derece severken gerçekleri göz ardı etmek körü körüne sevmek olur.. ''Araba güzel duruyo bende bi tane alıyım mı kanka'' diye soranlara çoğu seferinde corsa dizel önerdim.. Ben böyle bir adamım aracını bi o kadar seven ama çekemeyen.. Arabam sevgilim değil dostum.. Ve dost acı söyler..

Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 gti vts gıbı arac gelmez turkıyeye kım nederse desın bu aracalr cok saglam ve ıyı yuruyen araclardıhonda da super ama bunların yerı hep farklıydı
    Kanka çok sağlam derken

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sefa sen sat o vtsyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kanka çok sağlam derken

gidişat bakımında ıyı kankasonucta sokaktakı cogu arabayı tokatlıyosun
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı feRRo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sefa sen sat o vtsyi
    Ahaha Yok satmam.. Henüz satmayı düşünmüyorum son yaptıklarımdan sonra..

Ama gerçekler bunlar.. Sen git bi hondacıya vti için bu kadar sürüş zevki olamayan bir araba de bakalım ne dicek.. Ya sen düzgününü kullanmamışsın der ya başka bişi..Ama giderken direksiyonu çevirdiğinde düz gitmeye devam eden bi araba(vti) benim için arba değildir

Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gidişat bakımında ıyı kankasonucta sokaktakı cogu arabayı tokatlıyosun
    Kesinlikle haklısın.. Gti sınıfının hepsi böyle değil tabiki(206 gti hariç) Ama gayet başarılılar...

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahaha Yok satmam.. Henüz satmayı düşünmüyorum son yaptıklarımdan sonra..

Ama gerçekler bunlar.. Sen git bi hondacıya vti için bu kadar sürüş zevki olamayan bir araba de bakalım ne dicek.. Ya sen düzgününü kullanmamışsın der ya başka bişi..Ama giderken direksiyonu çevirdiğinde düz gitmeye devam eden bi araba benim için arba değildir

Kesinlikle haklısın.. Gti sınıfının hepsi böyle değil tabiki(206 gti hariç) Ama gayet başarılılar...
    o kadar teferuata girersek yandık..307 xsı(gtı)vardı bende her ay alt takım..arkadsta 206 wardı gögüslügü oynuyodu..bu peugeot kadar narin bi araba yoqq..sadece 106 yı sewiyorum..sebebinide arkads yazmışgöki kankan görmesin bu yazılanları

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunun güzelliğine bak sefa *** atma 106 ya duygulandım şimdi
    barnak bassam olurmu ?

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabadan baya anlıyormuş senin arkadaşın
    sende vtec oldugunda vtec açtıgında çıkan ses sonucu arabayı servise götürmüşsün değişik sesler çıkıyor diye doğrumu ?
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 sene saxo kullandım alt takımdan rot rotıller salıncaktan baska hıc bişi deısmedım arada motor kulagı buda bu arabaların bu parcalarda hassas oldugunu söluyor ama ben gıdısı gıbı hızlanması gıbı gormedım vtecte guzel ama ste 5500den sonra ama 106 vts artık kantlanmıs her devırde hırcınyerı doldurulamaz aletlerden bırı bu 106 gti ve vts
    www.honda-tech.com

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk olarak yazımı düzgün okuyamadığınız kanısındayım.. 106 nın konforsuz olduğunu söylemedim 160 ile giderken ki hissiyat 1972 model chevy nova da yok.Bu yüzden temelinin 1991 de atılmış olmasından çok hızlı bir aracı bu kadar güvensiz ypmanın mantığını araştırmalı.. Yanlış anlaşılmasın isterim ki kendi aracımı kıyas etmiyorum sadece,çünkü hepsi aynı...Sizin gayet normal dediğiniz şey bana enteresan gelebiliyor..

Aynı sınıfta aynı senelerde üretilmiş araçları baz alalım.. Örneğin honda vti.. Durmayan yol tutmayan sağlamlık konusunda mukavva ile yarışabilicek kapasitede olan bir araç..Ama benim müzdarip olduğum sadece eksi yönlerini söylemiş olmam..

Kaldı ki süpermini olarak bakmayalım olaya.. 4 kapı 1.4 106 düşün.. Sonuç yine aynı..Tek fark 160 ile giderkenki hissiyat olur.. Çünkü 160 a çıkamazlar genelde..

Ben bu yazdıklarımı aracımı kötülemek için yazmıyorum.. Tamamen hayalini kurduğum bir araca sahibim ve bu günlerde tamamen hayalimdeki gibi yapıyorum.. Şükür..
    Bu derece severken gerçekleri göz ardı etmek körü körüne sevmek olur.. ''Araba güzel duruyo bende bi tane alıyım mı kanka'' diye soranlara çoğu seferinde corsa dizel önerdim.. Ben böyle bir adamım aracını bi o kadar seven ama çekemeyen.. Arabam sevgilim değil dostum.. Ve dost acı söyler..

Kanka çok sağlam derken
    zaten onu anladım, ama dediğim gibi supermini bir araçta o dediğiniz sıkıntıların hepsi olur. çünkü aracı allah yaratmıyor, insan yapıyor. sizin istediğiniz gibi bir araç yaparsa adamlar neredeyse lüks segment bir araç fiyatına satmak zorunda kalırlar.

demek istediğim bir mercedes s, 200 km/s ta rüzgar sesi veriyorsa kıllanılır ama. sadce 980 kg olan bir araçta 120 km den sonra zaten allahın mucizeleriyle stabil gitmenizde gayet doğal...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten onu anladım, ama dediğim gibi supermini bir araçta o dediğiniz sıkıntıların hepsi olur. çünkü aracı allah yaratmıyor, insan yapıyor. sizin istediğiniz gibi bir araç yaparsa adamlar neredeyse lüks segment bir araç fiyatına satmak zorunda kalırlar.

demek istediğim bir mercedes s, 200 km/s ta rüzgar sesi veriyorsa kıllanılır ama. sadce 980 kg olan bir araçta 120 km den sonra zaten allahın mucizeleriyle stabil gitmenizde gayet doğal...
    Yok ama size hak veriyorum çünkü ben maybach alana kadar ger bindiğim arabayı eleştiricem gibime geliyor Örneğin ferrarilerin elektrik tesisatının kötü olmasından dolayı alev almaları vs

KArakterim bu.. Ama aracımdan memnunum.. Şuana kadar yüz üstü bırakmadı bir kere hariç.. Oda bilenler bilir.. Kumburgaz.. Benzin pompası rolesi

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 Gti Gerçekten herkesin hayatında en az birkez yıkık olmayanına binmesi gereken bir araç ,

Gaza bastığınızda Çılgın Sedat olur.

O paralara alabileceğiniz en iyi tatminkar arabadır ,

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende vtec oldugunda vtec açtıgında çıkan ses sonucu arabayı servise götürmüşsün değişik sesler çıkıyor diye doğrumu ?
    Motora fare kaçmış hahahah

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onun yerine zaten gt ve rc yapıyor

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    PSA anlamadığım bir şekilde ürettikleri arabaların modifiye edilmesinden rahatsızlık duyuyor nedense?..RCZ gibi bir aracıda TT-Z4 fiyatına satmaya çalışırlarsa bence çok zor tutulması.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne demek istedi bu şimdi?

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne demek istedi bu şimdi?
    anlamışsındır sen.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamışsındır sen.
    yoo hiç anlamadım.. espri mi yaptın? aklınca laf mı atıyosun anlayamadım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)