5-6 aydır bulunmuyacak bı para degıl ayıptır kardesım...
Printable View
5-6 aydır bulunmuyacak bı para degıl ayıptır kardesım...
aracının durdugu garaja gitseniz ?
zaten iyi niyet olmadıgını düsünüyorum bende o sebepten ötürü açtım konuyu niyeti anlamak için 5 ay gayet yeterli bir süre..
malımı benim kendi malımı geri yollasın razıyım çıkma malı bile alırım geri..
abi aynen öyle ya.. 1.5 ay önce 2. arabasını satıcağını söyledi delikanlı adam satar öder ama 1.5 ayda arabasınıda satmıyor..
beraber gideriz olmadı :)
söz verdiği günün akşamına kadar hiç aramıyordum,o günü akşamı ve 2-3 gün sonrasına kadar 100 ün üzerinde cevapsız bıraktığımı bilirim açmıyordu..
en son çare öyle olur ama ben bundan yana değilim..
geçmiş olsun kardeşim, malesef bu tür aksaklıklar oluyor işte ticarette bizim de beklediğimiz epey para var hatta ticaretle uğraşanlarda genelde olur bu durumlar. ama burada ayıp olan tabiki telefona fln çıkmamak, kötü durumdaysan durumunu bildirirsin zaten insan olan bi yere kadar müsade eder toparlanması için karşısındakinin.
Gökhan benim ticari mahayette cok alacağım var bi adamı günde 2 kerede aramam 2 günde birde ziyaret etmem haftada birdir bizim kuralımız ben bunuda haftada 1 kere aradım maximum baslarda zaten son 1 aydırda hic aramıyorum.. ama benim zor durumumu anlattıkca gecmis olsun sağlık olsun icraat? yok..
ödemeye niyetli olan insan disinden tırnagından arttırır en azından çabalar onuda gectim bir arar ya kusura bakma cuma demiştim ama param cıkısmıyor der.. bırak aramayı söz verdigi gün arayınca telefona cıkmıyor.
yolda kalmış adam değil ki turbo arabayla draglara girmeye benzemez bu işler..
ptesi günü konuştugumuzda persembe konu acıcam ödemezsen bıktım artık dedim, cevap bile vermedi madem cok kötü durumda bana eğer dün telefon acıp ya benim param cıkısmıyor cenk dese ben yine eyvallah abi canın sağolsun derdim ama bundan sonra umrumda değil..
benim kiracim 8aydir kira vermiyor, saniyorki kafaladim idare edicem vs. yilbasinda dava sonrasi yasal faizle ne kadar haciz gelicek bakalim kendisine...
cenk kanka varmı gelişme ?
temiz..................
teşekkürler facebookta online yazdım gelir simdi belki..
yok 1 saat arayla 2 kere facebooktan yazdım, cevap bile gelmiyor işin sonunu iyi görmüyorum ben cok yazık..
Ne kadar sabırlıymışsın.Gerçi bu kadar sabır iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Malı alan kişinin durumu kötü olabilir, beklediği bir para olabilir.Eyvallah.O zaman almayacak o parçayı.Ekmek değilya bu almazsa sıkıntıya düşsün. Sıkıntısı geçene kadar kullanmayacak o zaman arabasını.
Paranı alamıyorsan parçayı geri iste bari.Anladığım kadarı ile 90TL sini aldın kalan 410TL ödemeyi bekliyorsun.90TL yi de geri ödemeyeceksin 6 aylık kullandığına sayacaksın.
Esnaf arkadaslarımın listesinde o silindir kapağı 1.500 Tl parekendecinin alışı..
otosan fiyatı..
XS4G 6C032 AA 1096694 SILINDIR KAPAGI:KOMPLE(SUPAPLI) 3.743,81
190 tl ilk bir mal yollamıstım kapaktan 15 gün kadar önce,90tl sini iade etmişti o yüzden 410 tl kalan tutar.
Geçmiş olsun Cenk
Modifiye işi bu parasız olmayacak bir şey. hatır gönül işi ile yapılacaklarda bir yere kadar. zaten sen yapacağın ikramı fazlasıyla yapmışsın onunda bunun karşısında seni bu kadar zor duruma düşürmemesi gerekirdi.
cenk eleman senı resmen uyutuyo, elınde yaptırımda yok tabı naparsa yapsın dıodur, etrafta bu tıp ınsan cok maalesef..
cok uzuldum paraya..
Mehmet Ali Hakdar birazcık insansan, birazcık delikanlıysan,birazcık namusluysan birazcık onurluysan şu konuya gel ve işi çözelim.. kayıtsız kalman yüzünden canım feci sıkılmaya başladı kimse benimle oyun oynayamaz tükürüğümle boğarım adamı..
Boyle seyleri paylasmak daha mantıklı baskalarıda zor durumda kalmasın .
Gecmis olsun umarım kısa zamanda cozulur.
İyi niyetliysen kaybediyorsun..Nasıl bir düzen bu :)
konu silinmemek şartı ile kilitlenirse memnun olurum önümüzdeki haftaya ödeyeceğini söyledi dexspeed beklemeye alırsak konuyu iyi olur.
neden kitleniyor adama yazma hakkı doğmuş
yazmıcam diyo geyik dönmesin diye dedim farketmez özgün.
konunun uzaltımasından yana değilim sözü aldık beklerim,özgün kilitlemek isterse kilitlesin benim için farketmez.
gecmıs olsun umarım çözersiniz bu konularda canı yanmayan tam anlayamaz sizi en kısa zamanda çözülür ins
cenk dostum hala bır gelısme yokmu ?
Söz alınmış abi.
cenk paradan cok yapılan muamele canını sıkmış belli insallah bu sefer arkadas sözünde duruda rahatlarsın
bu sefer alırsın inşallah parayı..geçmiş olsun..
Cenk halen adama güvenebiliyorsun bravo sana .
kardeşim geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda alırsın paranı
Eyvallah sağolun arkadaşlar..
aynı ortamda aynı forumda bulunuyoruz Erkan güvenmiyorum ama benim derdim parayı alamamak değil parayı her türlü alırız benim derdim yapılan yanlışların gün yüzüne çıkması onun icin açtım konuyu zaten beklerim haftayı sorun yok 5 ay beklemişim zaten..
bu saatten sonrada ileri bir tarihe atmaz sanırım. zaten yeteri kadar hakkında bilgi aldık
Son durum nedir cenk
hakkaten cenk son durum nedir ??
en son geçen cuma konuştum bugün verdiği sözün son günü hesabıma bakmadım 6 gibi işten çıkıp bankamatikten bakıcam yatırmadıysa ilk iş tel acıcam daha sonra....
gecen hafta onumuzdeki hafta demistiniz ama varmi bi gelisme yoksa daha onumuzdeki hafta olmadimi ?
önümüzdeki haftanın son günü yani 7 gün müddet istemişti bugün son gün, bankamatikten bir bakıyım hesabada ondan sonra anlarız durumu.
Hadi bakalim yatirsa gerile gerile arardi gibi geliyor yatirdim parani diye ama hayirlisi artik bu saatten sonra.