cenk eleman senı resmen uyutuyo, elınde yaptırımda yok tabı naparsa yapsın dıodur, etrafta bu tıp ınsan cok maalesef..
cok uzuldum paraya..
cenk eleman senı resmen uyutuyo, elınde yaptırımda yok tabı naparsa yapsın dıodur, etrafta bu tıp ınsan cok maalesef..
cok uzuldum paraya..
Mehmet Ali Hakdar birazcık insansan, birazcık delikanlıysan,birazcık namusluysan birazcık onurluysan şu konuya gel ve işi çözelim.. kayıtsız kalman yüzünden canım feci sıkılmaya başladı kimse benimle oyun oynayamaz tükürüğümle boğarım adamı..
Boyle seyleri paylasmak daha mantıklı baskalarıda zor durumda kalmasın .
Gecmis olsun umarım kısa zamanda cozulur.
konu silinmemek şartı ile kilitlenirse memnun olurum önümüzdeki haftaya ödeyeceğini söyledi dexspeed beklemeye alırsak konuyu iyi olur.
neden kitleniyor adama yazma hakkı doğmuş
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
konunun uzaltımasından yana değilim sözü aldık beklerim,özgün kilitlemek isterse kilitlesin benim için farketmez.
gecmıs olsun umarım çözersiniz bu konularda canı yanmayan tam anlayamaz sizi en kısa zamanda çözülür ins
cenk dostum hala bır gelısme yokmu ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
cenk paradan cok yapılan muamele canını sıkmış belli insallah bu sefer arkadas sözünde duruda rahatlarsın
bu sefer alırsın inşallah parayı..geçmiş olsun..
Eyvallah sağolun arkadaşlar..
aynı ortamda aynı forumda bulunuyoruz Erkan güvenmiyorum ama benim derdim parayı alamamak değil parayı her türlü alırız benim derdim yapılan yanlışların gün yüzüne çıkması onun icin açtım konuyu zaten beklerim haftayı sorun yok 5 ay beklemişim zaten..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)