ilk başta bende şaşırdım , dier sitelerin adminleri skandal muamelesi yapıyo böyle bi paylaşımda sanki her programı orji kullanıyımuş gibi![]()
Anlatmak serbest dosya paylaşımı yasak bu tip konularda
Dosya paylaşmıyoruz ki![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
anafikir olarak 'yapanlar var , nasıl yapıldıını görün , ibret alın ama siz yapmayın' deniyo burda galiba![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Evet Bugracim ya gidip yeni satin aldigim Win 7 Professional 64 Bitin 266 TL olan fiyatini bana geri odersin, yada simdi seni sikayet ediyorum
Tavsiye ederim Win 7 gercekten cok guzel sistem basta alismak zaman aldi ozellikle Vista degilde XP kullanicisiysaniz sudan cikmis baliga donuyorsunuz baslarda ama sonra alisinca birakmak istemiyorsunuz.. Vista kullananlar zaten fazla yadirgamazlar ama Vistadan cok daha basarili oldugu zaten biliniyor. Tek birseye alisamadiysam oda hala Baslat menusundeki shortcutlarin acildiginda pencereye donusmesi![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şimdi tam sürümü mü oluyor bu?
Program veya oyunlarda veya driverlerda sorun çıkarıyor mu?
core2 duo 2.6ghz 2gbram 1gbekran kartı 250 gb hd xp kullanıyorum, tavsiye edermisiniz?
cevap pilis
haa bide bilgisayar c d diye iki sürücü var. dosyalarım d sürücüsünde. Gidecek mi dosyolar?
son olarak türkçe dimi? sana zahmet dogukanb@live.com ' a indirme linki ve lisansı atarmısın abi veya msnden özel mesaj alamıyorum da![]()
yokmu indirme linki. mikrosoftun kendi sitesine bakıyorum ama karman çorman bişey bulamadım.
ben bi siteden indirmiştim ama ink ölmüş , ama tr paket ve loader konusunda yardımcı olaiblilirm bulursan özelden haberleşiriz
loader felan bilmem bennası indiricem kardeşim ben bunu internette bulamıyorum. çözüm lazım bana
![]()
ef186 sonunda konuyu okuyosun![]()
loader dediim crakck gibi bişe , cdyi yükledikten sonra bi tıkla lisanslı gibi oluyo , nette benim zamanında türkçe win7 yoktu , kurup tr dil paketi sonradan yükleniyodu.Şimdi nasıldır bilmiyorum ama ilk iş kurulumu bulmak tabi.bi hafta içinde bulamazsan yapar bi cd getirirm , adres çayyoluysa gordionda buluşuruz.21i sorası bi iki günlüüne adresim o civar olucak.
Evet okuyorum DoğukanB ..
Boyutu küçük değil bendeki versyonları 5 gb dan başlıyor ...
tek parça indirme linki falanda mevcut değil bu boyutta dosyalar için
Torrent linki vardır mutlaka internette torrentten indirebilirsin .
Ha dersenki dvdyi yollarmısın yollarız ama bikaçgün beklersin![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
evet , benimki win7 7600rtm 64bit ingiliş , son kurulumda tr dil paketini yüklemedim bakalım alışabilecekmiyim
abi türkçe olanını bi dvd yapsan. içine loader veya crack veya serial her neyse onu da atsan dvd yi kargolasan bu 3 işlemi ne zamana yapabilirsin? bide bite nası karar vericez 32 mi 64mu?![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)