Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
emre pm gonderiyorum ama dolu senin box![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Teşekkürler Buğra abi..Yanlız linkteki iki dosya da burda resimlerdekine pek benzemiyor,bende mi bir sorun var acabaActivate falan filan yaptım birşeyler,Bilgisayarım'da ürün anahtarı ve aktive edildi yazısı görünüyor ancak masaüstünde hala Deneme kopyası yazmakta
)
ozaman bildiğiniz bi torrent link falan var mı varsa pm atabilirmisiniz aradım hep beta çıkıyo karşıma
Buğra abi teşekkür ediyorum. Güzel oldu.Yanlız msn konsunda bi sorum olacak. Öbüründe hani saatin yanına atıyodu ya bunda atmıyo mu? ben mi beceremedim
Birde çevrım dışı otorum açtığımda 2 tane msn çıkıyo altta bi windows live messenger bi çevrim dışı görün yazıyor. Onu yok etmenın yolu yok mu?
Bide otorum açanları görebiliyorum ama msn listem yok nerden geri geliyo![]()
Bende dun notebook'a bunu yuklemeyi dusunuyordum , bilgisine guvendigim bir arkadasim vistadan cok farkli olmadigini , gorsellik ve ufak tefek yeniliklerin oldugunu , bunun yaninda kimi programlarin calistiralamayacagindan bahsederek beni caydirdi .. Kullanan vardir mutlaka .. Nedir ? Ne degildir ?
Women are like Buddhist , They're worship ox.
ya şu linki banada atsanıza![]()
bide raid 0 yapan varsa bilgi bekliyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)