1km gibi bi açıyı görmüyolar ama istanbul yolundakiler de diğer şerite bakıyo ikinci sıra ben karşıdan da 60 la geçiyorum
ECUTECH İstanbul
bi ara mesadan şehre girişte ümitköy köprünün altı acayip dolu oluyodu.polis , jandarma , sivil araç allah ne verdiyse doldurup çevirme yapıyolardı akşamları...orda işim olmasa bile ümitköyün içine girip çıkıyodum köprü üstünden geçebilmek için.
bikeresinde köprüden tam yola katılırken sisleri açmak gibi bi hata yapıp kucaklarına düşmüştüm.Sonrası standart Ankara memurunun "avrakları goriym" diyaloğu ve cam filimi için verilen onca uğraş....
o gün bu gündür köprüden bi önceki sağdan giriyodum , kimsenin gitmediği bi pajas gibi bişey var , onun yolundan sola dönüp direk köprü üstünden temiz temiz çıkıyodum![]()
yaw ben turan gunestekı aynı radarlardan gecerken kenarlarında bıkırmızı ısık yanıyo dıkkaet ettım ama bu eskısehır yolundakınde hıc bısı yanmıyo?
Esk. yolundaki kameralar çalışıyor kesinlikle çünkü kardeşim Bilkent'te Knauf'ta çalışıyor onların şirket arabalarına fazlasıyla ceza geldiBende Ank.a geldiğimde o taraflarda yavaşım ama şunu belirtiyim sizin o dümdüz 3 şeritli yollarınızda düzgün akan o güzel trafiğinizde nası duruyorsunuz orasına şaşırıyorum mükemmel yollar
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
sınır 50 iken resmi bir yazı gelmişti 80 ile geçişe izin veriliyor diye ve sabah 10.00 ile akşam 16.00 arası çalıştığına dair.
şimdi limit 70 e yukseldi ama 100 e kadar izin veriliyor diye bir yazı yok henüz. diyeceğim bu.
akşam 16.00 dan sonra ceza yiyen var mı ?
eşşegı saglam kazıga baglamak lazım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bu tam bir muammaben en son hürriyet ankarada 70-80 arası 50tl 80-100 vs. falan die gidiyordu saatleride var die yazmıştı ama tam bilemiyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)