Şunu söliyim 2 çamurluk kaputun değiştiği bi arabada ön tampon orjinalse biyük ihtimalle öndeki darbeler tek kazada olmuştur ve adam birden fazla kaza var diosa çamurlukarın birden fazla kazasız vardır.Kaput boyandıysa 106'da anlaşılır + çamuluklarda öyle hadi diyelim çamurlukları orj. değiştirdi boyattı anlayamadın ama kaput kesinlikle anlaşılır.Aracın gergilerine bakın ve ön direklerine orlarda bi sorun yoksa kaza ufaktır frenle yüksek tamponlu bişeyin altına girmiştir en kötüÖn konsoluna bakarsın içerden yanlardan kasma veya tırnak kırılması var mı diye onada dikkat et derim.Araç modelinden dolayı ve değişenleriyle bence 13.500'a alınır bence.
Kocaeli'de kaliteli mod. yeri bulursan banada haber verirsen sevinirimAma kaliteli bakım işçilik için kesinlikle yardımcı olurum çok iyi bi özel servisim var 10 numara el işçiliği emeği olan onda sorun yaşamayız usta ölmedikçe
Bu arada izmir'li beyaz 106'ya gelince onu geç bence araç diri durmuyor kesinlikle.bikere o yanklar ne öle zaten çok garipBenim aracı aldığım Güney diye arkadaş var ben ondan benim beyazı aldıktan 5 6 ay sora bi beyaz 2000 daha aldı dayanamadı
Onun aracındanda değişen olmayıp lokal vardı bikaç parçasında km de iyi ona bak derim hem 2000 model araç
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Sanki sende cok ahahha: hayvan adam
+ O beyaz araba sefa kankaminda soyledigi etmez benim kanimca.. 106 biniyorsun zaten ozellikten ve konfordan mahrum bir araba .. cift airbag + klima yok .. 700 TL'lik janta kanip goruntuye aldanmak dogru degil .. cok daha iyi arabalar var .. mesela ;
2000 Model 87.000 KM Full ..
+ Kaportadan gercekten super anlamam bildigim camurluklarin sokulup takildiktan sonra anlasilmamasi cok zor bir olay degil .. Ki orjinal fabrikasyon mesetleri var uzerinde sert olur ve tirnak geciremezsin .. Sonradan cekilen silikonize malzeme ( subazli , boya tutar cekomastik yani ) ayni ozellikte degildir anlasilir. Ki her halukarda sonradan cekilen meset belli olur .. Camurlugun neden degistigide onemlidir bana gore , yirtik delinme vs bana gore sase ile alakasi olmayan vuruklarin bir onemi yoktur .. Herkezin kendi fikri.
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Serdar o ilanı attığın araba izmirdeki boş beyaz dan kötü..Beyazı alırım onu alıcama..Anladın sen onu![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Goruntude guzel ama .. simdi ne bileyim ben oyle badirelr atlatmis oldugunu
Bak mavi 106'ya .. onda da benzer bir durum varmis gicik adam
2000 Model Siyah 82000 KM Antalya
2001 Model Seytan Kirmizi 107.000 KM
2001 Model Sari 80.000 KM
Favoriler![]()
puhahaha at nnın nesı duzgun araba 4 tane pert kaydı var aracın 4 sene benım arkadasım kullandı kasko yapmıyorlardı artık araca attılar sıgorta sırketınden o araba tr dekı en kotu arabadır bence tıpıne aldanmayın yakından gorun...
serdar ben resımden aldanıp okadar cok araca bakmaya gıttımkı ter nın heryerıne gıttım bu benım 4 uncu 106 gtı yenı aldıgım daha pıyasaya cıkarmadım ama ınankı fotolar okadar yanıltıcıkı bıde satıcıların cogu yalancı adam arabada 3 parca boya var dıyor gıdıyorsun komple boyalı cıkıyor su anda nette 5 tane gtı vardır alınıcak onlarında fıyatı yuksek benım gıbı nette olmayan arabaları kovalıycan...
Dedim ya ben arabaya gittim baktım diyeTavan sarı belden aşağı turuncu araba
Sağla yeri yok doğru dürüst
Bide eski ilandaki fotolarını görseniz zıpkındı araba koşa koşa gittim bakmaya bi gördüm hüsran
Bide benim arabayla gitmiştim ben onun aracına bakmaya gittim 5 dk da yok dedim o benim aracı yarım saat inceledi satar mısn dio
![]()
![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Gecen 2000 & 2001 modelleri arattirdim sahibinden.com'da .. 51 tane sonuc cikti .. Alinabilecek 106'lar gercekten parmakla sayilacak derecede az .. yok yani !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)