bahsettiğin kısım oyunu bitirdikten sonra çıkan alpha sniper görevi. casus uçaktan füze attırıyor. harbiden de çok güzel yapmışlar.
Printable View
Oyunu 3 küsür saaatte bitirdim cok mutluyum :D ama zaman nasıl gectı hıc anlamadım cok surukleyıcı bı oyun bide price'dan bı kurtulamadık 5 oyundur oyunda :D
çok güzel bi oyun ama kafam karıştı ben camp tan başladım oyuna sonra bildğin görevlre başladım ama çktıgmda en solda mission var o hala sıfır ayrı bolumlermi anlamadım suan korsanlarla savastım bi adamı kovaldık fln o biiti ondan sonraki bölüm bitti bilgisyrdan uçak ile füze atabliyosn kalablk bi grupla üldr üldr bitmıyo orada bitti ole dvam ediyorm daha
Online oynanıyor.Önceki sayfalarda da yazdım.Ben kopya oyunumu steame tanıttım bile.Oyunuda açabiliyorum fakat şu an yeni crack bekliyor bütün dünya.Bütün dünya derken kopya oyunu olan bütün dünya. :) Yeni crack çıktığı zaman tekrardan girebileceğim.İsteyenlere bu topicten paylaşırım.
su an elimde kopya oyun var serial istiyor nası yapıcam bi yardım ediverin plzz 10 sayfa oynamışınız yahu :D
yav şu yüklemede birisi yardımcı olmicak mııı???
ben bılgısayarda sadece farmville oynuyorum :) oyun oynıycaksn ps xbox falan al ne öle yükle crack yap bilmem ne
ben pc de oyun oynamayı seviyorum neyse konumuz bu deil su crackmidir serial dalgasmıdır nedir bilen yardımcı olucak kimse yok mu ?
dün ilkdefa online oynadım. deatmatch lere girdim. millet işi çözmüş. yukardan harrier la
c130 la skorsky le insansız uçakla falan çakıyor. onları nasıl edinecez bilen varsa paylaşsın lütfen.
sonunda kurmayı basardım fakat bu seferde champaign de vıdeoyu ızlettırıyor oyun yuklenıor ve kapanıyor :S
ya biyere kadar geldim sonra bilgisayar gitti aptal saptal hatalar veriyo deli oldum bıraktım bende off ya bu kadarda bahtsızlık olmaz iisimi net cafeye falan gidip sıfırdan başlıyıp oynamak :D:D
Bu gece oturdum basına bitirdim oyunu, gercekten cok iyi yapmıslar ;)
Oyun tek kelime ile harika çok beğendim.Directx 10 efektlerini bu oyunda çok güzel sergilemişler.Crysis benim gözümde grafikte en başarılı oyun idi ama Call4 görünce fikrim değişti.arkadaşlar Agp HD3850 ekran kartı ile Amd64 2400MHZ işlemci 2GB ram ile en son ayarlarda böyle bir oyunu oynamak çok keyif verdi bana.Anisotropic ve antialiasing ayarları en sona getirdiğinizde oyundaki cisimler bambaşka oluyor tavsiye ederim oyun daha bir güzelleşiyor:)
Eğer grafik kalitesine düşkün oyunculardan iseniz Call of juarez diye bir oyun var.Directx10 efektleri bu oyunda da çok başarılı.oyunda mükemmel tavsiye ederim..
Oyunu indirdim daha kurmadım bakalım dediğiniz kadar varmı. Zotac 260 Amp2 ile test edicem.
Aral'ın stoklarda olmadığı için sabredemedim gittim aldım sabah,normal bölümleri bitireyim sonra multy için orj sipariş vericem :) İlk serisinden buyana online oynadığım için artık orj alma vakti geldi :D
ahmet toplam 5 kişi öldürebiliyomusun diye sorsana. bi deölmeyecekmişiz
hahahahahahahhaha