Sonunda yükledim ve ilk antrenmaları oynuyorum..
Bakalım sonuca gelince neler yaşayacağız neler hissedeceğiz..
Kusursuz olacağı kesin..
Printable View
Sonunda yükledim ve ilk antrenmaları oynuyorum..
Bakalım sonuca gelince neler yaşayacağız neler hissedeceğiz..
Kusursuz olacağı kesin..
Benim Pc kaldırmadığı İçin Kadıköyde Net Cafeye Gittim.Sabah 10da Oturdum.Akşam 18.30da Oyunu Bitirdim Zaman Nasıl Geçiyor Anlamıyorsunuz Oyun Fena Bi şekilde Sürüklüyor Yapanın Ellerinden Öperim =)
Ve mutlu son...
http://i49.tinypic.com/abmdc0.jpg
adam sabah 10 da oturdum aksam 6da bitirdim dior nerde o eski haftalarca oynadıgımız oyunlar aaaaaaah ah..
Bir şansını denedim.Aldım,kurdum ancak oynayamadım..
Ekran kartı kaldırmadı. (Ati 1550XT)
Orjinal aldım ben online oynamak için , inanılmaz keyifli tavsiye ederim herkese.
Bende orjinal aldım, şimdilik notebook'uma kuracağım (15 gün şehir dışındayım) , mobility radeon x1600 ekran kartı ve 1680x1050 çözünürlük var, core 2 duo ve 4 gb ram. Bakalım nasıl performans verecek...
5. kısıma geçtim, 1680x1050 'de ekran kartım sorun çıkarmadı, helal olsun, 3 yıllık notebook :)
Feci sürükleyici bir oyun, bir de en kolayda oynar iseniz sürekli ölmüyorsunuz, ölmediğiniz için de oyundan kopmuyorsunuz, ilk kez bir fps'den bu kadar zevk aldım.
Yeni başladım oynamaya... Havaalanı bölümü şahaneymiş :D No Russian.
ben dün bitirdim. online a bakıcam artık :)
:D Maaşallah
Bende Regular'da bitirdim %50 completed diyor , biraz can sıktı o :) Nasıl 100% yapacağız onu ?
konuyu gördüm gaza geldim mw1'i çektim bitti şimdi cod5 çekiyorum onu bitiriyim mw2'ye başlıcam...cod haftası yapıcam bu hafta :D
bu oyunu pc de oynamak cın gereklı donanım nedır arkadaslar. ???
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS :
=============================
Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DirectX: Microsoft DirectX 9.0c
Hard Drive: 12GB of free hard drive space
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation.
Co-op/Multiplayer Hosting: To host Co-op or Multiplayer matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
FENAYMIŞ :D
sabah 4 oldu,işe kalkıcam 6-7 saat sonra ama hala oynayasım var:D