zaten böyle bir şey gerçek olsa siz inanıyormusun Mc falan hala açık kalıcak adamı tek kelimeyle bitirirler. yüksek ihtimal hayvanları telef ediyorlardır bu şekilde
zaten böyle bir şey gerçek olsa siz inanıyormusun Mc falan hala açık kalıcak adamı tek kelimeyle bitirirler. yüksek ihtimal hayvanları telef ediyorlardır bu şekilde
Samsa
alakasız bır konuu mc d ve burger kıng ın ne ısı olur bence bunları hastalıklı olu hayvanları parcalıyıp yakıyorlardır
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bu vıde feyk ama ithlaf yapılıyor burada
ben de toptan et işi ile uğraşıyorum
uretılen yerlerı cekılen kıymaları salam ları sosıslerı gordukten sonra
dışarda yemek yiyemiyorum artık
ben kendımı bıldım bılelı bızım eve salam sosıs turu urunler gırmemıstır
sebebını merak ederdım gördum
sız de tuketmeyın tavsıyem
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
BK'nın arka oda diye tabir ettiğimiz yer ve mutfağı hepsi olmasa bile birçoğu 3.sınıf lokanta gibi..
bunu bile bile whooper ve steakhouse yiyorum ama.![]()
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Bu videoyu bende izledim bana da pek inandırıcı gelmedi.Salam,sosis,jambon üretimiyle Mc Donald's ın ne işi olabilir onu da çözemedim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
yok arkadaşlar bu telef edilen hayvanların ortadan kaldırılması için yapılan bir uygulama. yapmayın bu kadar insan et yicekk dünyada mc buna izin vercek sanmam... olmaz böyle bişi ki o videonun altında yazanlarda gerçek mc için yazılanlar yok pınar et fln...
mc donalds ın et uretımı yok pınardan alıyor karalama kampanyası yahudi malı yemeyın vs gıbı seyler işte
Evet Pınarla anlaşmalı mcdonald's..ama siz yinede yemeyin gerçekten hem bağımlılık yapıyor hemde ciddi sağlıksız kilo alımı oluyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)