User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
102 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Pug 106 '97 Satis & Bir kac parca fiyati , bilgiler ..

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direksiyonuna hayran kaldım

biri bana söyleyebilirmi neden 106 nın tamponları bu kadar pahalı araba parası resmen ayar oluyorum yeminle vtecler bu konuda çok iyi ön tarafı komple 300 liraya yeniliyosun Allah vere 106 ile patladınmı kaporta çok pahalı
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Al kardeşim bu linkte şifreli calıştırmaya örnek olabilecek 106 .. ve bundan ben fazlaca gördüm.senin gözünden kaçmış olmalı..

http://www.sahibinden.com/1997_model...QQdisplayitem?

ılk gelen partı olabılır ozaman ben yetkılı servısdede calıstım cunku hıc gormedım ondan sonrada hep sanayıdeyım zaten denk gelmedı hıc su ankı arabamda 97 s16 5. ay cıkıslı trafıge yok oyle sıfre ozellıgı falan...

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhat306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ılk gelen partı olabılır ozaman ben yetkılı servısdede calıstım cunku hıc gormedım ondan sonrada hep sanayıdeyım zaten denk gelmedı hıc su ankı arabamda 97 s16 5. ay cıkıslı trafıge yok oyle sıfre ozellıgı falan...
    bende onu yazmıştım zaten,ilk cıkan 97 lerde ve bunlardanda pek az gelmiş tr ye..

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendekı aracı arastırdıgıma gore tıcarı adı 106 s16 gecıyor modelıde 106 s gecıyor ruhsattada boyle yazıyor yetkılı servısde şase sorgusunda bu aracdan tr ye ozel sıparısle 15 tane ve sadece beyaz olarak gırdıgını ogrendım ozellıkle motoru benı cok etkıledı bıraz daha arastırma yapayım daha detaylı bılgıyı paylasırım burda...

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Al kardeşim bu linkte şifreli calıştırmaya örnek olabilecek 106 .. ve bundan ben fazlaca gördüm.senin gözünden kaçmış olmalı..

http://www.sahibinden.com/1997_model...QQdisplayitem?
    Ilk defa gordum gercekten bilmiyordum ..

Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direksiyonuna hayran kaldım

biri bana söyleyebilirmi neden 106 nın tamponları bu kadar pahalı araba parası resmen ayar oluyorum yeminle vtecler bu konuda çok iyi ön tarafı komple 300 liraya yeniliyosun Allah vere 106 ile patladınmı kaporta çok pahalı
    Kanka Istanbul MAS otoda 350 TL idi benim bildigim on tampon fiyati .. Ama tabi su var tampon bantlari , sis farlari , tampon izgaralarinida listeye koydugumuz da mutlak suretle 600 tl'lere varan bir fiyat cikacaktir.
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değilde 97-2001 arası ilk giren 106 ile son giren 106 hangisi ve TOPLAMDA (Sene sene rakamlarıdam erak etmiyor değilim ama) hangi model olursa olsun kaç adet tr'ye 106 girdi çok merak ediyorum..

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel konu takip ediyorum

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZeoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O değilde 97-2001 arası ilk giren 106 ile son giren 106 hangisi ve TOPLAMDA (Sene sene rakamlarıdam erak etmiyor değilim ama) hangi model olursa olsun kaç adet tr'ye 106 girdi çok merak ediyorum..
    2002'de de 106 gti girdi ama çok çok az...(galiba 8di)
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aklima direkt oksijen sensoru geldi .. bozuk oldugunda yakit artisinda %50'lerden baslayan bir oran soz konusu ..
    bizde tam analayamadık sorunu makinaya bağlattığımızda hiçbir arızası çıkmıyor sensör okumadığı zaman değerleri farklı çıkıyormuş ama değerler normal yazılımda bi sorun olduğunu biliyoruz araba sürekli zenginde çalışıyor çiğ yakıyor farklı beyin taktığımızda sorun kalmıyor ama onuda uzun süreli deneme fırsatım olmadı
    PROJECT 01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet bitanesi rahmetli hataydan ozan abinin aracıydı ALLAH RAHMET EYLESİN

zr 106 nickli arkadaşımız cemin aracıda s16 ve kodlu sisteme sahip 97 model olması lazım ama tam emin değilim
    PROJECT 01

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka Istanbul MAS otoda 350 TL idi benim bildigim on tampon fiyati .. Ama tabi su var tampon bantlari , sis farlari , tampon izgaralarinida listeye koydugumuz da mutlak suretle 600 tl'lere varan bir fiyat cikacaktir.

106'da tüm darbelikler yan çıtalar hariç 145 lira (5 parça ön iki arka sağ sol ve orta) 0 servis fiyatı ön sağ sol 45 45 = 90 lira + 175 175 = 350 lira sisler + 350 tampon = 800 lira olur o iş bide boya moya al sana Şahin parası

Alıntı mecamir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yuh çamurluğu fren balatasından ucuz muymuş? şimdiki durum nedir? 106 parça fiyatlarından haberim yok
    Bilmek bile istemezsin emin ol orjinal parça fiyatlarını .Gidip bi parça sorunca adam mı öldürdük diyesin geliyor

Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 MI HIZLIDIR YOKSA VTS Mİ? Bu soruya verilebilecek en basit cevap, piyasadaki VTS lerin hepsi full aksesuar satışa çıkmıştır fakat 106 lar da durum farklıdır, klimalı klimasız, çift airbag tek airbag vs gibi bir çok opsiyon vardır. Üzerinde klima olmayan bir 106 nın klimalı olana göre bile ciddi bir kilo farkı olduğunu düşünürseniz, neden VTS lerin genelde hep bir adım geriden geldiklerini de kolayca anlayabilirsiniz….

denilmiş ama tam aksini biliyordum stock saxo ve 106yı denediklerinde hep saxo öndeydi
    bu arada sadece benim arabammı ferrariyle aynı yakıtı tüketiyor yaw 20tl ye 23 km

Walla hocam ben dip gaz gitsem bile en fazla yaktığı 350 lira uzun yolda 215 bine kadar düşürdüm.O değerlerdeysen kesinlikle aracında sorun var.

Bu arada güzel ve seviyeli bi konu olarak bu şekilde devam eder umarım Konu güzel takip ediyorum

Edit:Bana şarj dinamosu bulabilir misiniz?Burda ulaşamadım
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla hocam ben dip gaz gitsem bile en fazla yaktığı 350 lira uzun yolda 215 bine kadar düşürdüm.O değerlerdeysen kesinlikle aracında sorun var.

Bu arada güzel ve seviyeli bi konu olarak bu şekilde devam eder umarım Konu güzel takip ediyorum

Edit:Bana şarj dinamosu bulabilir misiniz?Burda ulaşamadım
    peki kullanım taktiklerin nedir atıyorum şu ve şu devirler arasında vites atarım boşa atmam gibi?? acaba benmi yanlış kullanıyorum yani çok abartı fark var arada
    PROJECT 01

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki kullanım taktiklerin nedir atıyorum şu ve şu devirler arasında vites atarım boşa atmam gibi?? acaba benmi yanlış kullanıyorum yani çok abartı fark var arada

Yok hocam bu kullanımla olcak iş değil kesinlikle Ben sıkılmadan kasmadan kullandığımda o değeleri alıyorum boş viteside kullanmıyorum
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu pas geçip bu mesaja takıldım kusura bakmazsanız. 5 silindir 20v HGT nasıl en gazla 11 litre yakar. Çok yakdığını sahipleri dahil söylüyorlar. Zamanında bende HGT bakmıştım ama hem ön görünümü hemde aşırı yakıtı yüzünden vazgeçmiştim. En fazla 11 litre çok iyimser geldi bana.
    Schumi ve sefa_vts kardeşlerim HGT neye göre kime göre çok yakar? Bunun temel iki sebebi var. Birincisi HGT sahiplerinin o cezbedici motor sesini duymak/duyurmak için sürekli gazlamaları ikincisi ise Varyatör'ün bozuk olması. Birincisini açıklmaya gerek yok zaten her köşe başında, yolda aracı bağırtırsan 2.0 değil, 1.4 bile olsa başa çıkamazsın. Kimsenin bilmediği ikinci konuya değinmek istiyorum. Varyatör, diğer ismi "Avans Ayarlayıcısı" 4500 devirden sonra egzantrik milinin pozisyonunu değiştirerek avansın ayarlanmasına yardımcı oluyor. Bu parçayı Alfa'cılar yakından tanır ama HGT de varyatörün olduğunu bilen sayısı çok ama çok azdır. Varyatör, yağ basıncı ile çalışan, emme egzantrik miline bağlı dönen bir parçadır. Kendi içinde özel bir yağlayıcısı olmadığından, özellikle motor ilk çalıştırıldığı zaman yağın varyatöre dolması zaman alır. Belirli bir süre yağsız çalışır. Eğer bu süreçte hemen gazlamaya çalışırsanız varyatöre zarar verirsiniz ve belli bir zaman sonra varyatör bozulur. Varyatörün bozulması sonucu dediğim gibi dip gazda 11lite tüketmek varken 14-15 litreler tüketmeye başlarsınız. Keşke sende sağlıklı bir HGT sahibi olsaydın 5 silindir bir aracın ne kadar ideal yakıt tükettiğini hayretler içinde görebilirdin...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackStone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Schumi ve sefa_vts kardeşlerim HGT neye göre kime göre çok yakar? Bunun temel iki sebebi var. Birincisi HGT sahiplerinin o cezbedici motor sesini duymak/duyurmak için sürekli gazlamaları ikincisi ise Varyatör'ün bozuk olması. Birincisini açıklmaya gerek yok zaten her köşe başında, yolda aracı bağırtırsan 2.0 değil, 1.4 bile olsa başa çıkamazsın. Kimsenin bilmediği ikinci konuya değinmek istiyorum. Varyatör, diğer ismi "Avans Ayarlayıcısı" 4500 devirden sonra egzantrik milinin pozisyonunu değiştirerek avansın ayarlanmasına yardımcı oluyor. Bu parçayı Alfa'cılar yakından tanır ama HGT de varyatörün olduğunu bilen sayısı çok ama çok azdır. Varyatör, yağ basıncı ile çalışan, emme egzantrik miline bağlı dönen bir parçadır. Kendi içinde özel bir yağlayıcısı olmadığından, özellikle motor ilk çalıştırıldığı zaman yağın varyatöre dolması zaman alır. Belirli bir süre yağsız çalışır. Eğer bu süreçte hemen gazlamaya çalışırsanız varyatöre zarar verirsiniz ve belli bir zaman sonra varyatör bozulur. Varyatörün bozulması sonucu dediğim gibi dip gazda 11lite tüketmek varken 14-15 litreler tüketmeye başlarsınız. Keşke sende sağlıklı bir HGT sahibi olsaydın 5 silindir bir aracın ne kadar ideal yakıt tükettiğini hayretler içinde görebilirdin...
    Valla HGT'de varyatör olduğunu bilmiyorum. Egzantrik zamanlaması kaç derece üzerinden çalışıyor bilmiyorum ama bizim araçlarda VVT var. Yani Türkçesi varyatör. Ve bozukken ciddi yakışa sebep oluyo. Ama genelde varyatörü bozuk araçların rolantisi ve sesinde sorun oluyor. HGT de oluyormu.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok hocam bu kullanımla olcak iş değil kesinlikle Ben sıkılmadan kasmadan kullandığımda o değeleri alıyorum boş viteside kullanmıyorum
    boşa atıldığında daha çok yakıyor
    PROJECT 01

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devil senın arabada bariz arıza var sen orjınal yazılımını attır öle bin emin ol şu an ki gidişinden de daha iyi gidecek bnce..vede söyle soyleyım sna bnm arabam 500bın yakarken motorun durumu ıyı deıldı ne zmn motor yaptım yakıt ınanılmaz derecede dustu tabi bu arada araba yurusun dıye oksıjen musurunden ısı musurune kadar herşeyi deiştirdim...bunlarda yakıta etkı eden şeyler ona göre sen iyice baktır o arabaya..ankarada olsa 3 dkkada sorununu cozebılırdık de adanayı bılmem
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peugeot sport beyin taktım inanamadm çok değişti gidişi teklemesi durdu çiğ yakması gitti ama yakıtına bakamadım fazla kullanamadım çünkü arıza tespit cihazına bağladığımızda hiç arıza göstermiyor ustam kesinlikle beyinden dedi benzini açmışlar araba zengin çalıyor gören arabada egzantrik var zannediyor rölanti oynuyor 100 devir bakalım artık bakacaz çaresine yazılımı değiştirmem gerek heralde
    PROJECT 01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Efsaneler gibi kalmıştı..
    Tam sayı öğrensek daha sağlıklı olur gibime geliyor.. 2006-2007 senesinde aracımı alırken (Ki bu Temmuz da sattım) beyaz bir tane vardı ilanda 2002 olarak.. Bir kere canlı Natilius'un orada görmüştüm sonra oda kayboldu gitti..

2002 olarak başkada denk gelmedim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)