Geçmiş olsun..Gözün aydınmı demeli ne demeli karısık bi durum valla...
Allah daha büyüklerini göstermesin..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar , valla bende şaşırmış durumdayım daha arabayı da görmedim birazdan İstanbul'a yola çıkacağım işte yarın öğrenince detaylı bilgiyi aktarırım. Biz de şaşırmış durumdayız sevinelim mi üzülelim mi diye ...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Sağolasın abi , aradım bugün seni de müsait değildin sanırım![]()
Tamam Kerem'im sağolasın , sağ salim İstanbul'a varayım da bir duruma göre telefonlaşırız zaten...
Şimdi yola çıkıyorum ben , Allah kısmet eder de sağ salim gelirsem İstanbul'a görüşürüz. Ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin...![]()
Çok geçmiş olsun AnılŞerefsizler bilerek mi vurup bıraktılar acaba
![]()
valla kimi araçlar kendini kilitliyo devre dışı burakıla biliyo diye duymuştum hatta arka sokaklar dizisinde gördüm bu olayı çalışmıyo kapılar kitleniyo vs fakat nasıl yapılır nedir ne deildir bi bilgim yok fakat çok güzel bişeydi umarım kısa zamanda bulunur aracınız parçalamış olabilirlerde yada kopya plaka çıkartıp 7 8 milyara satmışlardır böle çalıntı araçları alıp kullananlarda olmuyo deil tekrar geçmiş olsun
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Geçmiş olsun bulunması bulunamamasından iyidir genede ...
İnşallah hasar büyük değildir .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Duymamısım telefonu kardesim, dün tüm gün sanayide olunca biraz üsütmüsüz.
Forumdan da yardım alabilirsin, vw parcacısı birkac arkadas var forumda![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
geçmiş olsun bulunduguna sevındım
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Sağolun arkadaşlar , gece 2 gibi geldim eve , şu an da iş yrindeyim. Birazdan arabanın yanına gideceğim ama işin altında çok başka şeyler çıktı...
Araba çalınırken babam dükkana lavaboya girmiş arabayı da açık bırakmış dükkanın anahtarlarını da kapının üstünde bırakmış. Şerefsiz de o sırada dükkanın kapısını kilitlemiş , kepenkleri indirmiş arabayı almış , kaçmış... Sonra da pazarlık yapmışlar ama olay hala devam ediyor , araba bulundu ama asıl hedef araba değilmiş... Fazla da açıklama yapamıyorum , ilginiz için hepinizde teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)