agbi bizim lube cok ıyı aksam 7 de bile gelip alıyorlar , sabahda 9 da teslım ediyorlar
Geçmiş olsun. Benimde en son Amerika'dan gelen kargom Fedex'in kuryesi tarafından yan apartmanın kapıcısına teslim edilmiş. Ürün geleli 5 gün olmuş. Kapıcı ben Onur'u tanıyorum ver bana demiş ama adamı görmüşlüğüm bile yok.3 gün abinin evinde kaldıktan sonra karar verip bizim eve getirmiş. Biz evde olmayınca karşı komşuya bırakmış. Karşı komşuda da 2 gün kalmış. Ben internetten konşimento numarasından bakıp M.Yılmaz diye birine teslim edildiğini görünce fıttırdım fedexi aradım. Adamları aramasam karşı komşu da bir şey söylemeyecekti. Kapıya dayanıp aldım en sonunda. Zaten hızlı gönderimle 90 usd kargo girdi bir de ürün ortadan kaybolmasın bari.
Malesef başa geliyor böyle durumlar ama yapabilecek birşey yok. Hepsi aynı, hepsinde bir problemler oluyor. Geçmiş olsun.
Loading World's Best Magazine...
geçmiş olsun.
biz de yıllardır yurtiçiyle çalışıyoruz.bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım akşam 7 bile olsa kargomu götürebiliyorum.çalışanlarla aram ii =))
biz ist içi 2,36tl kargo ücreti ödüyoruz .bize göre en ucuzu Yurtiçi![]()
Bizde yıllardır yurtiçi kargoyla calısıyoruz en ufak bi sorun yasanmadı nadir olsada mng..
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
ben torontodan fedex ile gelen 40 usd degerindeki 1kg agirligindaki numune lazer civatasi ve ledi icin istanbul mgnye(fedex birlesti aynisey)
Ordino 150 tl
Ardiye + Gumr.Hızm. 125tl
D.Pulu 34tl
THY 150tl toplam 450 tl havale yaptim
arti adanaya gelince 100tl tekrar ordino odeyecegim mersine serbest bolgeye gelmesi cabasi sirkete gelene kadar 700 olacak
Geçmiş olsun..Ama yurt içi kargo en iyisi
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
yurtiçiylede geldi ürünler yarısı kırık...araslada geldi onlarda kırıkk ups ki en güveniliri die bilirdim onlar mahvettiler zaten..gelen btn kolilerin her tarafı param parça falan.. yazık yaa..
Banada simota carbon filtre geldi mng ile hayvan herifler nasıl basarmıssa ucunu kırmıs tuzbuz olmustu filtrenin borusu ki baloncuklu posete sarılıp kargo yapılmıstı..
yurtiçi en iyisi işyerindede bazı birmalarla ups bazı firmalar ile yurtiçi çalısıyoruz.ups ile cok sorun yasarken yurtiçi ile daha bir problemimiz olmadı.
ayrıca upsin ne calısanları calısan gbi ne yaptıkları iş bişiye benziyo.
verdiğim kargoyu serseri mi alıyor kuryemi belli değil..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)