aslında zor değil sadece belli donemlerde yapılabiliyor
okulunda oğrenci işlerine gidip yatay geçiş yapmak istediğini soyluyorsun sana gerekli birkaç belge veriyorlar transkript falan
bu arada ortalaman min 3.0 olmaı bence şansın fazla olması açısından
bugun dışında herhangi bi kaldığın vermeiğin o zamanakdar ders olmamalı
bunu dışında geriye universitelere başvurmakta kalıyor istediğin kadar uniye başvurabilirsin ayrıca torpil geçer bu yatay geçişte
duyduğum birşey direk kendin gidip başvurmalısın postayla vs dilekçeni kabul etmiyorlarmış diye yorumlar var hep koşuşturursan şartların yerine gelirse
denk bi bolume geçiş yapabilirsin başka bir okulda![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
işin zor kısmı koşturmak diğer kısımlarda sorun yok not ortalası ve dersten kalmada sıkıntı yok
istediğimde özelden kurtulmak aynı bölüm devlete geçmek istiyorum zaten
o zaman ben yarın öğrenci işleriyle bir görüşeyim bakalım seneye inşallah kurtulmuş olurum bu beladan
torpil işin içine girerse hiç şansım yok demektir![]()
ortalamanın 3 olması zorunluluğu varmı?
yoksa sadece şans arttırması yönündenmi?
gaziantep makinedeyim bende çukurovaya yatay geçeyim diye düşünüyorum ama ortalama... :/
karabükte otomotiv mühendisliği Türkçe açıldı, yapabiliyorsanız ingilizce olan bi üniversiteye gidin derim, ***** mezun olduğunuzda işiniz ağırlıkla yabancılarla olacak ve Türkçe bi bölümden mezun olmanız sıkıntı yaşamanıza sebep olabilir..
siz bilirsiniz yinede..
ortalama şimdi google den baktım min 2.60 diyordu tam doğrusunu gene bi araştırmak lazım yani zorunluluk yok ama okula kabul olma açısından yüksek olması herzaman avantajdır![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Herkese cevapları için teşekkür ederim.Aklım karıştı biraz.Kimileri iş yaparsın diyor kimileri Türkiyede zor diyor.Zaman geçsin biraz net kararımı vericem inşallah![]()
istanbul aydın üniversitesi otomotiv myo nasıldır bilen duyan varmı arkadaşlar? ya da başka hangi üni var özel-devlet istanbul içi ya da çevrei otomotiv bölümü olan myo ??![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Ben İstanbul aydında otomotiv okuyorum bence bölüm için gerekli olan altyapı var ayrıca ders olarakta mühendislik düşünenlere uyan dersler var öyle basitçe değinip geçmiyosun yani özelliklede bölüm başkanımız bizim mühendisliğe geçmemiz için elinden gelene yapıyoOkul olarak sorucak olursanda ben beğeniyorum herhangi bi sıkıntısı yok tek problem eve çok uzak
![]()
hangi kampüs oluyor florya mı ?... bide fiyatlar ne alemde![]()
Güncel ...
rize myo da motorlu araçlar ve ulaştırma bölümü var... dala ayrılıncada otomotiv teknolojisi oluyor.
geçiş yapıp 2 yıllık okumak ıstıyorum otomotiv bölümünü.. normal myolardakı otomotiv dimi bu bi yanlıslık yok. tamamen emin olmak istiyorum varmı okuyan
bende bu otomotiv myo düşünüyorum ama nasıl bi bölüm
eşit ağırlıkçı biri burada okuyabilir mi ??
PROJECT01 GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)