User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Mng kargo fiyaskosu..

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu akşam mngyi biraz fırçaladım ve cuma günü benle konuşan arkadaşla görüştüm yarın sabahtan kesin gelir dedi 3 kere onay aldım bu konuda..arkadaşlar sahitsiniz gelmezse bu sefer aradığımda sağlam fırçalicam..amerikadan 3.5 günde gelen ürünü 4 gündür istanbul içine dağıtamayan bir firma....

EvrenCan_RS
    Misafir
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aras'ta berbat çelik bilgisayar kasamı ortadan ikiye ayırmıştılar kargoda..baya sağlam bir kasaydı nasıl ikiye bölündü hala çözülemedi Aras'ta
    Şti olarak mecburen arasla halen anlaşmalı çalışıyoruz...
    Yozgat'a gönderdiğimiz kargo (Ankara-Yozgat) Kayseriden çıkıyor... 3 gün orada kalıyor ve 4. gün Yozgat'a teslim edilebiliyor.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ups ve dhl iyidir
    ups bazen gümrüğe takıyor malzemeyi
    (gönderilecek malzeme göze batıcak kadar ağır ve büyük değilse ürünü 100$ ın altında gösterip as per sample dersen hertürlü eline kadar geliyor)

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben PTT ve yurtiçi kullanıyorum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.Tavsiye edilir.

erdemx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurtiçini tek geçerim bende aras ve mng tam bi bela

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatımda gördüğüm en gerizekali elemanlara sahip kargo şirketi...Bu kadar ciddiyetsiz ve laubali bir şirket görmedim daha..

Amerikadan verdiğim sipariş FedEx ile Türkiye'ye gönderildi tam 4 gün sürdü kargo Türkiye'ye MNG deposuna gelmesi..Olay bunda sonra patlak veriyor zaten ve mantigin sinirlarini zorlayacak derecede salaklar..Perşembeyi Cumaya bağlayan gecede kargo Türkiye'ye girdikten sonra Cuma günü bana teslim edilecekmiş ama göya adresim yanlışmış tabi sen salağım ya sürekli yurtdışından alışveriş yaparken kullandiğim adresimi yazdim yaklaşık 100 kere kullanmışımdır adresi..Cuma günü telefon geldi adresiniz yanlış düzeltirmisiniz diye..ok tamam dedim ve adresi yeniden verdim..bu sefer bana denilen:"Cumartesi kargonuz teslim edilecek" tamamdir dedim kapattim..Cumartesi bekledim gelmedi ve aradım..denen şu:Uçağımız geç indi o yüzden dağıtım bugün yapamadık ?!?!?(ne alaka benim kargom perşembe günü geldi) söylediğimde aldığım cevap ise biz toptan dağıtım yapıyoruz o yüzden uçağı bekliyoruz..beklersin çok daha...sonra pazartesiye ertelendi ve sabah 9-10 gibi size kargonuz ulaşır dendi..hala bekliyorum aradım adresiniz yanlış dendi salaklar 2 kere benden adres aldı buna rağmen hala anlamakta güçlük çekiyorlar..demin tekrar konuştuğumda 2 kere yönlendirildim ve kendileride birşey söyliyemedi en sonunda kurye eğitimi var filan falan dendi...FedEx gibi kaliteli bir markanın bu kadar gerizekali bir firma ile anlaşmasını anlayamıyorum amerikadan 4 günde gelen ürün 4 gündür istanbul içinde gönderim yapamamaları beni delirtiyor!
    Mng kargo yurtdısından gelen gönderilerin üzerindeki adresi anlayamıyor sanırım benide bitane tshirt için arayıp adresini yanlış dediler
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olabilir ya okadar dert etmeyin
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)