dyno olayı abartı olmuş biraz yok öle bişi![]()
vsa lı alın bence FN2 deki vsa ile pek alakası yok çünkikapattığınıda istediğiniz zevki verir
05 lerden sonra başladı bildiğim kadarı ile vsa lı modeller
Ben de s2000 almak için araştırdığım dönemlerde kullanan arkadaşlar yağmurlarda yokuşlardan çıkarken vsa sızların sorun olacağını söylemişlerdi birebir vsa sız denemdim ama bende en azından vsa lı alıp bir düğmeyle kapatın derim.en azından yağmurlu havalarda dikkatsizliğe yer vermemiş olursunuz.
lutfen bu kadar abartmayin vsasiz olayini, yokus cikamaz falan... lastikler kotuyse vsalida cikartamaz! zaten gazi ayarlayamayip yokus cikartamicak kadar tecrubesizseniz s2000 almayin, yokus cikamamaktan cok daha buyuk tehlikeler sizi bekliyor demektir!
vsasiz s2000 sadece dalginliga gelmez, hata affetmez!
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Bi araba 5 sene boyunca vsa'lı üretilmemişse,vsa'ya gerek yoktur bence.Ayrıca herkes bilir vsa,esp gibi sistemler sportif kullanımda herkes tarafından kapatılır..En basitinden mniyle bile esp açıksa 100 beygirden farklı hissetmiyorum,s2000 vsa ile çok basitlecektir..He derseniz gece gündüz yaz kış biniyorum güveliğe önem veririm vsa olsun tabi..Amaçta o.
bırakın vsa yı . s2000 e bınen adamın ne ısı olur vsa ıle ? zaten vsa kullanacaksan hıc alma s2000 ı arabayada yazık olmasın altınızda ..
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Vsa olayı abartılıyor bence s2000 kullanan adamın ne işi var vsa ile asr ile ebv ileyok rampa çıkarken zorlanırmış vay bee görende 500HP lik bir makinadan bahsediyorlar sanacak..önden çeker 350HP lik civic bile bebek rampasını rahat çıkıyorda S2000 mi çıkmayacak.Andersondan masallar.Kendine güvenmeyen almasın binmesinde bence arablarında reklamını kötü yapıyorlar sonra S2000 binen adam işi bilen adamdır Her koşulda o arabayı kontrol etme kabiliyetinde bir adamdır öyle olmak zorunda dır yoksa Ortaköydeki Ferrari gibi çıkarsın kaldırıma reklam olursun
![]()
bi S2000 im olsun da veseası meseası önemli diil![]()
![]()
araba dediğin rahatsız olcak beklenmedik tepkiler vercek,sürekli şöförü kontra yaptırmaya iticek,tedirgin olacaksın s2000 nin zevkide bence bu..
Dr.ECU
birincisi benimde tavsiyem kesinlikle VSA sız model tercih etmen ve hatta 1 cusco kilit takman işte ozaman tam anlamıyla S2000 kullanmış olursun ve her bindiğinde çok fazla zevk alırsın kilit sayesinde araba saçman sapan hareketler yapmamış olur ikincisi sürekli yağ kontrolü yapman gerekli ücüncüsü 280-480 arası yakıt tüketimi vardır ve bence gayet iyidir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)