eer herhangi bi kazası varsa serviste yapıldıysa cıkmamasına imkan yoktur..bu zamana kadar serviste ne yapıldıysa tane tane yazmişlardır..
evet haklısın ama şansa kazası olupta herhangi servis harıcı bıyerde yapıldıysa bu kötüaracı yakından gıdıp bakanlar yada bılenler olursa cok daha ıyı olucaktır..
tramer nosundan cıkarmı acaba herseyı?ayrıca aractakı + veya - özellikler sıkntı yaratrmı acaba?satarken falan derıydı bel altı boyaydı falan..?
en ufak kazası bile cıkar.fakat soyle birsey var; eger aracı trafik sigortasından yada kaskodan yaptırdıysa cıkar.baska bi yerde kendi cebinden para vererek yaptırdıysa kayıt altına alınmadan onu goremezsiniz.
anladım..pekı aracı dışarda kendı cebındende yaptrmıs olsa yanı aractakı bı kazayı degışenı serwıste bakarak anlıyabılrlermı?yanı kayıtları olmadıgı takdrde?aracın uzun suredır satılmadıgı ıse farklı bı şuphe konusu..![]()
servise götürürsünüz ekspertiz raporu alırsınız..60 liraya ben eski getz aracıma almıştım satarken..sol taraf komple boyalı olduğunu yazdılar !!! =)
SENSİN.
aracı aykan kendısı komple boyattı ve inanılmaz şekılde boyandı arac bodrumdan geldı yaslı bı aılenın arabasıydı hep stoktu aykanda sadece arabayı toplar asla bınmez![]()
herkafadan bi ses nette sölmekle olmaz gelır bakarsın gosterırsın alırsın gıdersın araba temız gıbı her boyanan arabaya *** atma lüksü yıne yapılıyor
Göstertmek lazım bencee..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
sms ile plakadan bilgi alabiliyorsunuz , tramer belge no filan gerekmez ilk aşamada..
elinizin altında internet var arkadaşlar , azıcık araştırın lütfen ;
http://www.google.com.tr/search?q=pl...ient=firefox-a
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)