Valla bizde şans yoktur. Oralarda bizimki geleyim artık der. Biz ışınlanmak zorunda kalırız Ankaraya :D Ama Ankara içi bir bayramlaşma olursa ona gelirim. :)
Printable View
Valla bizde şans yoktur. Oralarda bizimki geleyim artık der. Biz ışınlanmak zorunda kalırız Ankaraya :D Ama Ankara içi bir bayramlaşma olursa ona gelirim. :)
Sapgelen olursa gelirim tabiki birinin yaninda iyeglenceler ii bqyramlaer:) ( gene emo ginbi yazmaya basladim ahahahahapcye geim iisimi ahahahaesjjsh)
Bekar arkadaşlar varsa gelme niyetiniz bende pazar gününü bu organizasyona ayırcam ona göre:)
Ben gelirim gelen olursa beni arabasina alcek,arabasinda sigara icilen:D haha :D ama biryandanda gelesim yok 4 aile olcak biz orda sap sap cocuklari gibi uahduadh:D
metal oğlan :)
kar felan yok demi? ona göre geleym bende..
arkadaşlar fotoğraf makinamıda getirecem temiz gelin haa pasaklı pasaklı gelmeyin kızarım haaa :D
ya arkadaşlar eşi kız arkadaşı olmayan arkadaşlar :D tabiki gelebilir neden gelmeyesiniz :D
onur ben seni alırım yavrim yeterki gelmek iste :D
suli kar olsa ne olur olum 4 çeker ler çekersiniz bizi :D
Bende onden cekerimle gelicem. :D
Ben gelmem yaa iyi eglenceler,gelen olursa sap olarak bikac kisi gelirim farketmez..arabam olsa 5 dk ugramaliigina bile gelirim ama gelin gorun ki yok:D hea tmm tum sari taxiler benim ama boluya kadarda degil hahaha:D
seni alacak biri bulunur canım yanlızız diye endişelnmeyin hanımlar zaten beraber takılırlar biz muhabbette oluruz sıkıntı olmaz :)