Valla bizde şans yoktur. Oralarda bizimki geleyim artık der. Biz ışınlanmak zorunda kalırız AnkarayaAma Ankara içi bir bayramlaşma olursa ona gelirim.
![]()
Valla bizde şans yoktur. Oralarda bizimki geleyim artık der. Biz ışınlanmak zorunda kalırız AnkarayaAma Ankara içi bir bayramlaşma olursa ona gelirim.
![]()
Sapgelen olursa gelirim tabiki birinin yaninda iyeglenceler ii bqyramlaer( gene emo ginbi yazmaya basladim ahahahahapcye geim iisimi ahahahaesjjsh)
- K -
________
Dr.Ecu
Ben gelirim gelen olursa beni arabasina alcek,arabasinda sigara icilenhaha
ama biryandanda gelesim yok 4 aile olcak biz orda sap sap cocuklari gibi uahduadh
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
arkadaşlar fotoğraf makinamıda getirecem temiz gelin haa pasaklı pasaklı gelmeyin kızarım haaa![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
ya arkadaşlar eşi kız arkadaşı olmayan arkadaşlartabiki gelebilir neden gelmeyesiniz
onur ben seni alırım yavrim yeterki gelmek iste
suli kar olsa ne olur olum 4 çeker ler çekersiniz bizi![]()
Ben gelmem yaa iyi eglenceler,gelen olursa sap olarak bikac kisi gelirim farketmez..arabam olsa 5 dk ugramaliigina bile gelirim ama gelin gorun ki yokhea tmm tum sari taxiler benim ama boluya kadarda degil hahaha
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
seni alacak biri bulunur canım yanlızız diye endişelnmeyin hanımlar zaten beraber takılırlar biz muhabbette oluruz sıkıntı olmaz![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)