Araç tanıdığım bir abimindi ama sattıgayet güzel bir jant bence hem görünüş olarak güzel hemde hafif diye biliyorum
![]()
Araç tanıdığım bir abimindi ama sattıgayet güzel bir jant bence hem görünüş olarak güzel hemde hafif diye biliyorum
![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Arkadaşlar 14 vts1 jantı almaya karar verdim varsa satan görüşmek isterim. CC jantlarımla takasta düşünürüm. Ayn zamanda jantlarım-lastiklerim satılıktır....
1 boy bu kadar önemlimi. 1 boy fark ettirmeyecek 15 jantların 1500 civarı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Sonuç olarak bu tarz bir arabaya binerken aracımın gitmesi bnm için önemli. Hem mesele sadece 1 boy değil. Eibach sportline yay ve sertleştirilmiş amortisör kullanıyorum buna birde 195/45/15 lastik ebadı eklenince araba baya sert oluyor amacım bu sertliğide biraz yumuşatmak 1inch le bunu ne kadar başarabilirim bilemiyorum ama deneyerek göreceğim heralde.
Belli bir şartım yok karşılıklı görüşülür jantlar beğenilirse takas koşulu ona göre konuşulur. Atıyorum bulduğum vts1 jantı çok temiz olur ona göre konuşulur lastikli veya lastiksiz olmasıda önmli. Tercihimi sorarsan işlem görmemiş mümkün mertebe temiz jant bulursam lastiksiz takaslamak isterim.
işlemsiz mk1 jantlarım var.çeperde çizik yok dicem ama illaki vardır.ben pimpirikliyimdir ama demekki dikkatimi çekecek bişi yok
lastik olarakta yaklaşık 7000km yapmış goodyear hydragrip var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)