7-24upload yaparsın o hızını etkilemez ama download yapıp nettede gezinmek istiyorum dersen netlimiter , cfosspeed falan kullanman lazım ki ben etkilerini görmedim.
7-24upload yaparsın o hızını etkilemez ama download yapıp nettede gezinmek istiyorum dersen netlimiter , cfosspeed falan kullanman lazım ki ben etkilerini görmedim.
512 kablonet kullanıyorum bugune kadar torrentle indirme hızım hiç 59 60 kpbsyi geçmemişti ama şimdi baktığımda ilk defa hızım 211 kpbsye çıktı bu nası oluyo acaba?
Şimdi download ve upload ımın son hızda olduğu ama benim internettedeki sörfümün kasmadığı zamanlar oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bu hayal mi..
Yani firefox a sayfaları hızlı görüntüleyebilceği bir band genişliği sunmak(aynı zamanda torent veya download yaparken) mümkün mü teorik veya pratik olarak bunun alt sınırı nedir?
Yani ben ne yaparsam yapayım net le ilgili sayfalar hızlı açılsın istiyorum ..
Bende limitsiz 2Mbit/512 var bende..
bende hd klipler indirmek istiyorum ama doğrru düzgün bi kaynak bulamadım bilen duyan paylaşırsa sevinirim...
torrentleech davetiyesi ariyorum beyler
Experience is what you get when you don't get what you want.
zamunda davetiye atılmıyor sanırım yoksa atardım isteyene
ama şöyle birşeyler yapabilirim çok acil indirmesi gerek şeyler olursa ben zamundadan alırım dosyayı msnden atarım ordan çekersiniz![]()
arkadaşlar pcme format attığımdan beri torentden bi şey indiremiorum seed sayısı fln görünüyo ama bi türlü download başlamıyor portda açık kırmızı oluyo
bu aralar arena-tr den rationuzu 0.7 yapmazsanız banlanacaksınız aklınızda olsun. ve 1 hafta veriliyor süre olarak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)