yaklaşık 1 aydan beri elemanın birindne plakalarımı bekliorum son pazartesi dedim ama hiç sanmıorum getirceğiniistanbuldan yapan biri varmı tanıdğınız ama beni öle banka filan uraştırmıcak plakayı sölücem basılıncada ben gidip parasını verip alıcam
yaklaşık 1 aydan beri elemanın birindne plakalarımı bekliorum son pazartesi dedim ama hiç sanmıorum getirceğiniistanbuldan yapan biri varmı tanıdğınız ama beni öle banka filan uraştırmıcak plakayı sölücem basılıncada ben gidip parasını verip alıcam
Cift muhurlu 200 liraya yapiyolar plakalari yolladgn takdirde ama daha uygun rakamlara tek muhurlu bulabilirsn
çift mühür 200 mü :S
bu plaka işi iyice sektör oldu 90 liraydı 100 yaptılar 120 yaptılar :S
sitede nazmi isimli bir üye yapıyordu ama fiyatını bilmiyorum..
ben her zaman tek mühür max. 90 a yaptırdım genelde. çift mühürde her zaman 2 katı fiyatlı ve herkes yapamıyordu. en son 2 seneye yakın oldu geride kalmışım demek![]()
normal piyasası sağlam bir muamelecinin fiyatları hep ortalama zaten 200 tlzaten işi bilen sağlam muameleciler hangi şubelerin mühürlediğini hangilerinin yapmadığını biliyor..
ama sahibinden ilan vs verenler bir yerden hepsi çift mühürlü oluyor..
kalite farklarıda biraz var 100 liralık APP plakayla bizzat hepsini kullanmış biri olarak![]()
pek bakıyor söylenemez binde bir belki ama baktıklarıda oluyor 1 - 2 defa bizzat inceleyen polisler oldu..
çift mühür çift plaka 120 idi yanlış hatırlamıyorsam ama 200 filan çok plaka için bence..
ben tek mühür 80 çift 120 gibi bi fiyata yapmırmıştım ama fiyatlar çok değişken olduğu için böyle karışıklık oluyor1 ay önce 70 1 ay sonra 80 başka zaman sorunca 120 oldu diyolar..
bizim sattığımız eski arabayı tek mühür plakadan dolayı bağlamışlardı orjinal plakaları istemişlerdi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)