User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
91 sonuçtan 77 ile 91 arası

Konu: Turkcell Wın Fatura Ayıbı!

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ttnet uçan internet adı altında avea altyapılı jettinden aldm
    tuzla tarafında hiç bi yerde 3Gye rastlamadım. sürekli edge üzerinden bağlantısı.

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgisi olmayan arkadaşlar için daha önce yazıldımı hatırlamıyorum ama,vınn ın sayfasından KALAN MB yazıp 2260 a sms gönderiyorsunuz hesap kesim tarihine kadar kalan miktarı sms olarak geri dönüyorlar...12 sine kadar 1.7 mb lık kullanım hakkım daha varmış

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de kız arkadaşıma aldım bakalım bu ay ne olacak ... Oda bana alma sahtelik yapıyorlarmış demişti ama inat ettik geçirtmeyeceğiz kotayı .
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

BANDIT
    Misafir
    VALLA BEN 25 ekim 25 kasım kullandım 4gb lik paket.36 tl gedi.Hiç oyun sitelerine girmedim desem yeridir.genelde msn facebook surf youtube filan

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim paketim 100mb açıkcası pc ye telefonu takıp giriyorum genelde 100mb doluyor ama aylık şuana kadar konuşmalarım vs herşey daahil 60-70tl den fazla fatura odemedim

sadece msn ,mail vs için kullanıyorum.

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende tam almayı düşünüyodum. nalet olsun

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vodafone al o zaman ben kullaniyorum acayip keyifli 5 gb

ILHAN K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben jet almayı düşünüyorum
    Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dayiya Allah'tan rahmet diler, sevdiklerine sabir dileriz.

Dayinin kani yerde kalmayacak.

ccc brooklyn ülkü ocakları ccc

onur_toros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet o vınnn varya vınnn fena bişey vınn diye kaçıyor... bir çok arkadaşım var hala mahkemelık allah bu operatörlerin gazabından koruzun bizi...
    10-12 senelik turkcell abonesiydim taki geçen seneye kadar aveaya geçtim artık kafam rahat 67tl veriyorum zıcana kadar konuşotum..

CanBasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı CanBasel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar işim gereği daha uygun olacagını düşünüp wın model almaya karar verdim 4 gb kotalı için 39 tl ve 3-4 tl de vergi ile beraber 42-43 tl her ay kotayı aşmazsam fatura gelecegini söylediler gayette mantıklı geldi ve 3 Ekim de turkcell in 4 Gb kotalı wın modeminden aldım. 3 Ekim 3 Kasım arasında download miktarı 3.9 Gb olarak 4 Gb ı geçmemeyi başardım. İlk gelen faturanın kesim tarihi 25 ekim ve 52 tl geldi gidip sordugumda vergilerden dolayı fatura normal bu şekilde dediler eyvallah dedik 42 olacagına 52 olsun yine işimi görür.. Sonrasında devamlı istatistiklerden takip ederek (Turkcell wınn ın kendi istatistikleri) download miktarında 4 gb ı geçmemek için özen gösterdim ve bu seferde 3 Kasım 3 Aralık arası download miktarı 3.1 Gb olarak sabitledim (Upload miktarımda 459 Mb) ) Bu seferki faturanın kesim tarihi ise 25 Kasım ve miktarıda 99 TL

Faturayı görünce şok oldum resmen dün. Bugün ilk işim turkcell iletişim merkezine gitmek oldu hat kendi üzerime olmadıgı için işlem yapamayacaklarını söylediler daha sonra turkcell iletişim merkezini arayıp hat sahibiymişim gibi konuştum ve anlattım durumu. İlk çıkan olayı çözemedi ki bence işine gelmedi sert bulunca karşıdakini (Teknoloji uzmanlarına aktardılar beni) onada aynı şekilde anlattım ve acı Gerçeği ve wın ın nasıl geçirdiğini öğrendim...

GPRS Turkcell wın olsun vodaphone olsun hepsinin kota anlayışı şu şekilde.

Download + UPLOAD miktarı 4 Gb ı yada 1 Gb ı anlaşmanız nasılsa geçmeyecek.... Bunu ilk başta söylemiyorlar.. Artı ilk ödenen 52 tl direk imzayı attıgınızda paketiniz başladıgından alınan para olarak geçiyor yani bunun kullandıgınla ilgisi yok.. 99 tl ise ilk ay 3.9 Gb download olan + 1 Gb kadar da upload olmuş.. (video resim vs. eklemeler) o yüzden 1 gb geçtiginde kotayı 53 tl Faturaya ekleniyor bilginize.. normalde 46 tl gelecek olan fatura 99 oldu. ilk ay ki fatura olan 52 ise aslında ilk ayın faturası degil turkcelin tuzagıymış..

Ne Turkcell hat kullanırım ne de iş haricinde wınını.. internette forumlarda bir dünya şikayet var kendileride kabul ettiler durumu zaten oyun sitelerine girenler ise çok daha kötü durumda upload+download yapılıyor bu sürede.. Yazık insanları kandırmak hiç insani değil!!!

Turkcell bayileri durumu merkeze ilettiklerini söylüyorlar ama cevap verilmiyormuş hala...

Wın kullanıcıları wın açıldıgında sms bölümüne girip 2260 e büyük harflerle KALAN yazıp ücretsiz olarak kalan ı ögrenebilirmiş..
    Arkadaşlar bugün turkcell genel müdürlük tarafından aradılar 18 dakika süren uzun bir konuşma oldu. İnce Detayla problemin çözümü hakkında özet şu şekilde..

Şimdi öncelikle ödemeler vınn kullanılmaya başlandıgı andan 1 ay sonrası için geçerli şöyleki 3 Ekimde aldıgım vınn için bir aylık paket açılıyor(3Ekim-3Kasım) ve bunun upload+download miktarı 4 gb ı geçmeyecek.. Fakat sorun şu oldu ki ilk faturanın kesim tarihi 25 Ekimde oldugu için 3Ekim-25Ekim arasına bakıyorlar kotada aşma var mı diye ve yok olarak görülüyor 39 TL ye ilk aya mahsus olan bir vergi ve takside bölünmüş olan vergilerle beraber 52 TL lik bir fatura geliyor.. 25 Ekimden sonra 3 Kasıma kadar olan bölüm ise ikinci faturaya yansıyor fakat eğer 25 Ekim 3 Kasım arasında 1.Pakette taşma olursa (3 Ekim 25Ekim arasında 3.8 Gb oldu diyelim toplam 25 Ekim 3 Kasım arasında 1 Gb kullanırsanız 3.8+1 = 4.8 Gb oluyor ve 0.8 Gb lık taşma ikinci faturaya (25 kasımda kesilen) ekleniyor.. Ayrıca 3 Kasım 25 Kasım arasında da 4 Gb ı geçereniz ayrıca yine ekleniyor bu faturaya..

Bana gelen 99 TL lik faturanın sebebi 25 Ekim - 3 Kasım arasında (Fatura 28 Ekimde elime geçtigi için indirmem gereken 1 gb lık dosyayı indirmiştim nasıl olsa sıfırlanmıştı diye) 1 Gb kadar aşmış oldugumuzdan geliyor (1. Paketi)

Turkcell Vınn Kullanıcılarının Dikkat Etmesi Gereken Şey :

Turkcell vınn menüsünden yeni sms e tıklayıp 2260 a büyük harflerle KALAN yazarak takip etmesi ve fatura kesim tarihine degil vınn ı ilk aldıkları andan itibaren bir daha ki ayın aynı gününe (1 ay sonra yani) kadar olan kullanımı takip etmesi.. Fatura geldi kotam sıfırlandı diye bir olay yok! Fatura kesim tarihi ile kota kullanımının sıfırlanmasının ilgisi yok! Türk telekomdaki gibi sadece download degil download+UPLOAD miktarı 4 Gb ı geçmeyecek..

Umarım vınn alacak kullanıcılara bilgi verebilmişimdir.. Yine diyorum çok rahat ve benim için çok iyi bir olay bu vınn.. Ancak kullanın ama fazla para ödemeyin diye ben yaşadığımı paylaştım.. İyi forumlar
    Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
    0 rh +

recepserkan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos..._7596213_n.jpg
    arkadaşlar bi rvınn maduru olarak zaferimi paylaşayım dedim açıklamlarla dikkat edin saygılar

sLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu altta ufak yazılar falan geçiyo ya, hep onun impeliğidir, sağlık olsun şikayetini belirt

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turkcell ve türk telekomdan uzak durmak lazım 2side acımıyor hiç

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı recepserkan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos..._7596213_n.jpg
    arkadaşlar bi rvınn maduru olarak zaferimi paylaşayım dedim açıklamlarla dikkat edin saygılar
    tebrikler yasal haklarını kullanan birini görmek beni fazlası ile mutlu etti .
    bu belgeye istinaden yapılan işlem ne oldu yani vın iptal edildimi cayma bedeli ödenmeden .
    Eyer iptal işlemi gerçekleşti ise aynı yolu izleticem arkadaşıma ?
    Örnek olarak senin vakkanı göstermemiz de bunu destekleyecektir sanırım .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

recepserkan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler yasal haklarını kullanan birini görmek beni fazlası ile mutlu etti .
    bu belgeye istinaden yapılan işlem ne oldu yani vın iptal edildimi cayma bedeli ödenmeden .
    Eyer iptal işlemi gerçekleşti ise aynı yolu izleticem arkadaşıma ?
    Örnek olarak senin vakkanı göstermemiz de bunu destekleyecektir sanırım .
    evet bana bu belgenin ulaştığı günün ertesi aldığım yerden aradılar modemi ve hattı bize iade edeceksiniz dediler bende hiç vakit kaybetmeden götürdüm verdim kurtuldum arkadaşlar dilekçemi okursanız orada belirttim bu 3g telefonlar için normal bilgisayar üzerinden çok yazıyor örn blacberry kamoanyalarını okursanız blackbarry i modem olarak bilgisayar dan internete bağlanorsanız farklı ücret yazar diye yazmışlar yani kazıklandık biz bu 3g lerde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)