ttnet uçan internet adı altında avea altyapılı jettinden aldm
tuzla tarafında hiç bi yerde 3Gye rastlamadım. sürekli edge üzerinden bağlantısı.
ttnet uçan internet adı altında avea altyapılı jettinden aldm
tuzla tarafında hiç bi yerde 3Gye rastlamadım. sürekli edge üzerinden bağlantısı.
bilgisi olmayan arkadaşlar için daha önce yazıldımı hatırlamıyorum ama,vınn ın sayfasından KALAN MB yazıp 2260 a sms gönderiyorsunuz hesap kesim tarihine kadar kalan miktarı sms olarak geri dönüyorlar...12 sine kadar 1.7 mb lık kullanım hakkım daha varmış![]()
Ben de kız arkadaşıma aldım bakalım bu ay ne olacak ... Oda bana alma sahtelik yapıyorlarmış demişti ama inat ettik geçirtmeyeceğiz kotayı .
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
VALLA BEN 25 ekim 25 kasım kullandım 4gb lik paket.36 tl gedi.Hiç oyun sitelerine girmedim desem yeridir.genelde msn facebook surf youtube filan
benim paketim 100mb açıkcası pc ye telefonu takıp giriyorum genelde 100mb doluyor ama aylık şuana kadar konuşmalarım vs herşey daahil 60-70tl den fazla fatura odemedim
sadece msn ,mail vs için kullanıyorum.
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
evet o vınnn varya vınnn fena bişey vınn diye kaçıyor... bir çok arkadaşım var hala mahkemelık allah bu operatörlerin gazabından koruzun bizi...
10-12 senelik turkcell abonesiydim taki geçen seneye kadar aveaya geçtim artık kafam rahat 67tl veriyorum zıcana kadar konuşotum..
Arkadaşlar bugün turkcell genel müdürlük tarafından aradılar 18 dakika süren uzun bir konuşma oldu. İnce Detayla problemin çözümü hakkında özet şu şekilde..
Şimdi öncelikle ödemeler vınn kullanılmaya başlandıgı andan 1 ay sonrası için geçerli şöyleki 3 Ekimde aldıgım vınn için bir aylık paket açılıyor(3Ekim-3Kasım) ve bunun upload+download miktarı 4 gb ı geçmeyecek.. Fakat sorun şu oldu ki ilk faturanın kesim tarihi 25 Ekimde oldugu için 3Ekim-25Ekim arasına bakıyorlar kotada aşma var mı diye ve yok olarak görülüyor 39 TL ye ilk aya mahsus olan bir vergi ve takside bölünmüş olan vergilerle beraber 52 TL lik bir fatura geliyor.. 25 Ekimden sonra 3 Kasıma kadar olan bölüm ise ikinci faturaya yansıyor fakat eğer 25 Ekim 3 Kasım arasında 1.Pakette taşma olursa (3 Ekim 25Ekim arasında 3.8 Gb oldu diyelim toplam 25 Ekim 3 Kasım arasında 1 Gb kullanırsanız 3.8+1 = 4.8 Gb oluyor ve 0.8 Gb lık taşma ikinci faturaya (25 kasımda kesilen) ekleniyor.. Ayrıca 3 Kasım 25 Kasım arasında da 4 Gb ı geçereniz ayrıca yine ekleniyor bu faturaya..
Bana gelen 99 TL lik faturanın sebebi 25 Ekim - 3 Kasım arasında (Fatura 28 Ekimde elime geçtigi için indirmem gereken 1 gb lık dosyayı indirmiştim nasıl olsa sıfırlanmıştı diye) 1 Gb kadar aşmış oldugumuzdan geliyor (1. Paketi)
Turkcell Vınn Kullanıcılarının Dikkat Etmesi Gereken Şey :
Turkcell vınn menüsünden yeni sms e tıklayıp 2260 a büyük harflerle KALAN yazarak takip etmesi ve fatura kesim tarihine degil vınn ı ilk aldıkları andan itibaren bir daha ki ayın aynı gününe (1 ay sonra yani) kadar olan kullanımı takip etmesi.. Fatura geldi kotam sıfırlandı diye bir olay yok! Fatura kesim tarihi ile kota kullanımının sıfırlanmasının ilgisi yok! Türk telekomdaki gibi sadece download degil download+UPLOAD miktarı 4 Gb ı geçmeyecek..
Umarım vınn alacak kullanıcılara bilgi verebilmişimdir.. Yine diyorum çok rahat ve benim için çok iyi bir olay bu vınn.. Ancak kullanın ama fazla para ödemeyin diye ben yaşadığımı paylaştım.. İyi forumlar
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos..._7596213_n.jpg
arkadaşlar bi rvınn maduru olarak zaferimi paylaşayım dedim açıklamlarla dikkat edin saygılar
tebrikler yasal haklarını kullanan birini görmek beni fazlası ile mutlu etti .
bu belgeye istinaden yapılan işlem ne oldu yani vın iptal edildimi cayma bedeli ödenmeden .
Eyer iptal işlemi gerçekleşti ise aynı yolu izleticem arkadaşıma ?
Örnek olarak senin vakkanı göstermemiz de bunu destekleyecektir sanırım .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
evet bana bu belgenin ulaştığı günün ertesi aldığım yerden aradılar modemi ve hattı bize iade edeceksiniz dediler bende hiç vakit kaybetmeden götürdüm verdim kurtuldum arkadaşlar dilekçemi okursanız orada belirttim bu 3g telefonlar için normal bilgisayar üzerinden çok yazıyor örn blacberry kamoanyalarını okursanız blackbarry i modem olarak bilgisayar dan internete bağlanorsanız farklı ücret yazar diye yazmışlar yani kazıklandık biz bu 3g lerde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)