Bu tür haberler yerel seçim öncesi çıkarde. Bu sefer erken çıkmış hayret. Yeni yıl yakaşıyor belki ondandır...
Bu tür haberler yerel seçim öncesi çıkarde. Bu sefer erken çıkmış hayret. Yeni yıl yakaşıyor belki ondandır...
ankaraya yapılsa güzel olur körfezin açılacağı yok zaten
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
pist girişinde değil çıkışında çevirme olur.
istanbula duzgun bir 400 mt pisti lazım aslında.. tahıncıoglu efendi biraz ilgilense olmayacak iş değil aslında.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
bekleyıp goprucegız ama ıstanbulunda ıhtıyacı var bazı arızalar pıstımızı kapattılar neymıs efendım ses gelıyormus banamı sordun ordakı evı alırken senın evın yokken bız vardık
hacca gitti geldi adam belki akıllanmıştırbende inanmadım kendi dediğima ama
![]()
Benim bildiğim 3 tane haberi cıkmıştı farklı senelerde hatta secimden öncede vardı yatırım diye lafı gecmişti...Buda yalandır.![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Ben bu haberi duyduğumda kısa pantolonla geziyodum abimlerim bmwlerle uğraşıyodu taksici dolmuşcular modifiye uzmanıydı pist hala yapılıyo hadi bakalım inşallah bu sefere.![]()
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
bence suleyman memnun bu isin icindeyse ve melih gokcek tamam yapalim dediyse bu is cok kisa surede cozulur. Suleyman Memnun ortada ciddi birsey yokken boyle bir aciklama yapmazdi, cunku motor camiasi ve ozellikle motorsiklet federasyonu cok daha guclu ve caliskan. Su an tr de yapilan F1 haric butun pistler motorcular tarafindan yaptirildi sonucta, drag pistleri dahil. Benim fikrim bir sekilde melih gokcek e ulasip bu olusumun icinde yer almak lazim ki bence Anok yeni yonetimiyle bu olusumun icinde yer alip en ideal sekilde bu pistin kullanilmasini saglayacaktir.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
aslında Bursa, Ankara, Adana, Eskişehir buralara hem drag hem de turlanacak güzel pistler yapılmalı. Masrafını karşılamaz deyip kesip atıyorlar hemen. Her hafta sonu kendi pistimizde takılsak sonra ayda bir her şehirde organizasyon olsa filan, fena olmaz mı?...Vallaa yurt dışına özendiğim tek mevzu pist günleri bide parça tabi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)