c3 le akşam ist.dan ankara , sabahında ankaradan herkezden gizli tekrar istanbul , akşamüstü tekrar ankara ,, ertesi sabahta tekrar istanbul yapmıştım bikeresinde![]()
c3 le akşam ist.dan ankara , sabahında ankaradan herkezden gizli tekrar istanbul , akşamüstü tekrar ankara ,, ertesi sabahta tekrar istanbul yapmıştım bikeresinde![]()
ş.urfa /viranşehir den izmire///// ırak erbıl dahok suleymanıye tırla
istanbul ızmır arası artık yolları ezberledım nerde cukur olduguna kadar![]()
www.honda-tech.com
bursa - bodrum
aydın otobanı ile edirne otobanı keyif için sıkılası bir yol
Konya-Artivin.
Hatay kırkırkhandan - Edirne kapıkuleye.
İzmirden-kars...
Dİyerlerini yazmaya gerek yok kısalar bunların yanında![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
ben son 2 senedir kendi aracimla geliyorum Belçika-Istanbul Türkiyenin birçok ili.bu arada aracim 206 gti.alçak ve 17 lik cant olmasi konforsuz yapiyor ama olsun geçen sene 24 sa kapikuleye gelmistim.oraya kadar hiçbir yerde beklemedim.sadece FSM köprüsünü 4 sa yakin bir beklemeden sonra geçmistim...
sana katilmiyorum o yollar çok çukurlu sofya ya 80 km kala offf diyorum resmen.onun için ben herkese Bulgaristani gece geçmeyin diyorum.lanet olasi biryer ve sofyaya kadar bitiriyor araci resmen.yanliz yeni otobanlari güzel ama oraya kadar Allah yardimciniz olsun...
Bursa-Kuşadası doğal olarak Kuşadası Bursa bu yolun zevk veren bi kısmı yoktu açıkcası Yeni yapılan Karadeniz sahil yolunu test etmek isterdim açıkcası hem bi memleketi görürdük iyi olurdu be![]()
Alanya'dan çıkıp İzmir üzerinden Gelibolu-Evreşe .
Eski arabamızla, Alanya, Konya üzerinden Antep-İskenderun-Mersin-Alanya-Antalya-Denizli-Balıkesir-Bandırma üzeri Evreşe
eskisiyle Akseki, Alanya, Kemer, Kaş sahil yolu üzerinden Evreşe
Amcamla ae101 Corolla ile Eskişehir-Romanya vardı bide![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)