User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
159 sonuçtan 153 ile 159 arası

Konu: Otomobilinizle en uzak nereye kadar gittiniz?

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omerf.bayar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstabul Amman(Ürdün) geldim bende Suriyeye girerken depon boş gir birde Suriye için sigortanı Hatay dan yaptır yaptırabılırsen ( ben ılk defada bılmedıgım ıcın yaptıramadım) yoksa Suriye biraz rüşvet alıyo ki zaten ssigorta haricinde 85usd ayak basti parasi var ama Cilvegözünden çıktıkdan sonra çok basit Ürdün yani Hudud-u Cabir (Suriye-Ürdün) sınırı gayet resmidir herseyin fıyatı bellıdır rüşvet falan olmaz ordan sonrası da 2 yada 3 tane Suudi siniri var hangisine gircegine göre karar verirsin
    not ettim bunları saol

AhmetH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir den yola çıkıp Bursa-İstanbul-Edirne yaparak Bulgaristan a ordanda Kırcaali Filibe Pamporova falan gezik tekrar geri döndük..

Küçük bir avrupa turu yapmayı planlıyorum bir dahaki sefere Prag falan fena olmaz gavurda oto gazda ucuz

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ustu acik ve egzozlu cai'li yukseltilmis rubicon'la san diego-sacramento...tam bir iskenceydi yuzum ruzgardan asiri yanmisti

bmwylede istanbul-izmir-fethiye-kemer-adana seklinde 3 gunluk bi seyahat yaptim gecen yaz klima kompresorunun arizasiyla antalya-adana yolu iskence olmustu
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

olcay_bora
    Misafir
    kırklareline gittim en uzak geçen yaz en sıcak günlerde klimasız ee napcaksın tam gaz gidiosun essin de serinle die bayaa yakmıştı basınca bidaa dizelden şaşmadım uzun yolda

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istanbu-Bodrum dur en uzun gittiğim yol oda kendı arabamla değil clio symboldu.Yaylı jantlı arabayla nasıl uzun yo yapıyorsunuz aklım almıyor ıyı cesaret hep taş izi olur lastik patlar jant eğilir altı surter parkettiğin yerde mıllet kapısını vurur.Hep ıstediğm şey ama yemıyor..Yapanlara özenıyorum.

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben en fazla marmarise gittim ordan da alanya cıkıp ankaraya döndüm yurt dısına cıkmak akıl karı deil bence
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Istanbu-Bodrum dur en uzun gittiğim yol oda kendı arabamla değil clio symboldu.Yaylı jantlı arabayla nasıl uzun yo yapıyorsunuz aklım almıyor ıyı cesaret hep taş izi olur lastik patlar jant eğilir altı surter parkettiğin yerde mıllet kapısını vurur.Hep ıstediğm şey ama yemıyor..Yapanlara özenıyorum.
    Sakınılan göze zaten çöp batar.. orda olmaz burda olur bu saydıkların.. O yüzden metalden öte dememek lazım koyvermeden.. Sonuç olarak beni taşımak için üretilmiş bişi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)