İzmir den yola çıkıp Bursa-İstanbul-Edirne yaparak Bulgaristan a ordanda Kırcaali Filibe Pamporova falan gezik tekrar geri döndük..
Küçük bir avrupa turu yapmayı planlıyorum bir dahaki sefere Prag falan fena olmazgavurda oto gazda ucuz
![]()
ustu acik ve egzozlu cai'li yukseltilmis rubicon'la san diego-sacramento...tam bir iskenceydi yuzum ruzgardan asiri yanmisti
bmwylede istanbul-izmir-fethiye-kemer-adana seklinde 3 gunluk bi seyahat yaptim gecen yaz klima kompresorunun arizasiyla antalya-adana yolu iskence olmustu
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
kırklareline gittim en uzak geçen yaz en sıcak günlerde klimasız ee napcaksın tam gaz gidiosun essin de serinle diebayaa yakmıştı basınca bidaa dizelden şaşmadım uzun yolda
Istanbu-Bodrum dur en uzun gittiğim yol oda kendı arabamla değil clio symboldu.Yaylı jantlı arabayla nasıl uzun yo yapıyorsunuz aklım almıyor ıyı cesaret hep taş izi olur lastik patlar jant eğilir altı surter parkettiğin yerde mıllet kapısını vurur.Hep ıstediğm şey ama yemıyor..Yapanlara özenıyorum.
valla ben en fazla marmarise gittim ordan da alanya cıkıp ankaraya döndüm yurt dısına cıkmak akıl karı deil bence![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)