Ehliyeti kaptirdim , 2 gun sonra cok iyi bi dostum aksekerden izne geldi , illa bogazda sarap yapicaz falan atladik gittik , baya da icildi neyse, 2 kisiyi biraktim en son bunu ewe birakicam bu sizmis, veliefendide cevirmeyi gordum , dedim baris ben sıkıyorum kaciyorum , bu bana kacma kafamiza sikarlar dedi durdum , saat o4 ,30 falan ,verdim ruhsati , gencten bi polis , dedim usta sen simdi ehliyet sorucan di mi ?? bana bakti , arabaya bakti , iceri elemana bakti , sormucam aqü yavastan ileri dedi !! biz uctuk tabi , sora kafamiz ayildi 1 saat dusunduk , neyi,n kafasiydi bu polisin ki diye , 1000 dese 1000 , 2000 dese 2000 i bulacakken i adam yolladi bizi.ewliya falan di zaar :d

Alıntı
bana söyledikleri) la oğğlum valla bırahın la yaav ne bu sinir arhadaş la bırah oğlum la tamam la

),hava filtresi,stickerlar, bir de eksoz var ki bebek kafası girer içine.5. vites 80 ile gidiyorum araba hala bop bop bağırıyor.Afyon dan çıktık, trafik ışıklarına denk geldik, sabahın erken saatleri ekip arabalrı yeni yerleşiyor, aracın sahibi arkadaşım arkada uyuyor, aracı ben kullanıyorum, bir ekip arabası yanımda durdu. Arabanın içine bakıyor, ben cips falan yiyorum, paspasa eğiliyorum oralı değilim, gözgöze gelmeyim diyorum 

arabanın camlarında öyle koyulukta film varki biz dışarıyı göremiyoruz