bende yanlar 1 bagaj camı 2 numara olarak 2 yıldır hiç sorun yaşamadım kısmet artık zaten muayeneye girmeden yaz sonu sökme planım var filmleri, öncekinden hafif kusurluyuz çünkü :)
Printable View
oha artık ya
yahu bukadarda olmaz yaa
bu sabah itibariyle yok yere 0.5 numara cam filmi yüzünden 128 lira ceza yazdılar ... bende muayeneye gidecekler arasındamıyım? bilen birisi bana akıl versin canım çok sıkkın çok fena küfür ediyorm yok yere yazılan cezaya .....
Ya baglanmadıysanız arabayı kurtardıysanız bosverin :)
Araba baglanırsa sakat :D
teşekkürler tarık :icon_tup:
altunizadeden üsküdara iniyim dedim beylerbeyi tabelasına gözüm saptı :) beylerbeyinden yukarı çıktım üsküdar tarafına geçince köprünün altında bi askeriye var tam onun önünde oldu üstten aşşağı inerken 3 polis arabası geleni geçeni alıyordu film olayına ... çok zoruma gitti... hala dişimi sıkıp saydırıyorum...:ofk:
gerek yok filme yahu, filmli araçta park sorunu yaşıyorum ben tecrübelerime sığınarak söylüyorum :) millet beni görmüş etmiş ne olmuş yani en büyük derdim o olsa keşke :)
2020 model bile olsa ne yazikki kural net ve acik. sacma bisii yok. kanunlarla belirlenmis cizgiler disina ciktigimizda yiyoruz cezayi hosumuza gitsede gitmesede kanun boyleyse buna uymak uygulamak hatta uygulatmak gerek. bende film kullaniyorum bazi araclarimizda. gulu seven dikenine katlanir lafi bu durum icin cuk diye oturuyor. sen birde iki kat film yapmissin uygulama sacma diyorsunuz. ama ayni uygulama sana kitapda diyorki marka model yil ozellik donanim belirtmeksizin film yasak diyor. cezasida budur diyor. nesi yanlis bunun ? ben kirmizida geciyorum cezami yiyp susuyorum. filmli arac kullandigimda cezama razi oluyorum. herhangi bir eksik techizat ve evrak ile; emniyet kemeri takmadan bakkala bile gitmem bunlardan tutup bana cezai islem yaparsa sonuna kadar ararim hakkimi ama kusurlarimizdada lutfen abartmayalim hak hukuk yasa kanun kisiye ozgu degildir. oyle duruma gelmissede yine bizler yuzunden yapma etme abi gozunu seveyim etme eyleme diye diye corba parasi dagita dagita kimi kesim tereyag olmus olabilir. ama olmamali iste sorunda buradan kaynaklaniyor.egzost film cakar virik zirik hic bir sekilde her ne sart altinda olursa olsun kanun cizgisi disina cikildiginda ceza geliyorum diyor iste boyle.
ilk olursa sadece ceza diye biliyorum ikincide muayeneye sevkediyordu
aynalı fılm vardı hemde WC cınsınden ıkıkat soktum rahatladım polısın yanından kasıla kasıla gecıyorum :D eskıden hırsız gıbı kacıyordum yolumu degıstırıyodum :D
kanunda ilk seferde uyarı ikinci seferde men yazıyor. Polis kafasına göre yapamaz bence. Ben yaptırmam yani ilk seferde muayeneye sevk edemez kanun var çünkü