benim camlar -5 numara :D doktor öyle diyo karartmayı bırak sanki özel çalışılmış içi gözüksün diye :D
Printable View
benim camlar -5 numara :D doktor öyle diyo karartmayı bırak sanki özel çalışılmış içi gözüksün diye :D
ön yanlar ve ön cam harici arka yan camlar ve arka camda olda film? eskiden muayenede sadece önleri söktürür devam ettirirlerdi, arkaya da karışıyorlar mı?
Ayberk kız arkadaşının arabası hala trafikten men görünüyorsa ara benı hallederiz söktürmeden :)
abilerim kardeşlerim ceza kağıdında muayene numarası diye bişey yazıp yanına bir numara yazılmıs 5 haneli bu beni muayeneye sevk ettiğinimi gösteriri ? hala çözemedim varsa bileniniz beni lütfen aydınlatın
çok bilgili değilim ama gene aynı madde olmalı. çünkü 32. maddeden işlem yapıyolar teknik değişiklikten dolayı. Cam filminde bana bir polis söylemişti ordan biliyorum. Gece 3 gibi gallerianın orda çevirmede abarth egzozda silincer olsa bile teknik değişiklikten dolayı bağlanıldığını söylemişti trafik polisi...
ben 11.12.2009 tarihinde Fite muayene yaptırdım ön cam dahil film var filmden hafif kusur olarak geçti. Arka spor yaylardan kalmıştı :D rampaya aldılar sürtüyo falan dediler araba ticari olduğu için hep 5 kişi gidyoruz tehlikeli :D gittim orjinali taktım geldim öyle geçti :)
yaptırmamanız lazımdı. Ben kendiadıma konuşacak olursam kesinlikle bağlayamaz, bağlattırmam. Beni kanuna göre bğalmıyor mu ? kanuna göre bağlıyor. Kanunda ilk seferde uyar, ikinci men et diyor kafasına göre kanun yapamaz yani. burda kanunlar bizden yana ilk sefer için yani :)
Boyatırsak camları ne oluyor? Laser olayı yani?
ona ne diyor bilmiyorum ama sonradan yapıştırma birşey olmadığı için bişey diyemezler gibi geliyo bana. sonuçta çizse çizemez sökse sökemez.
yaw ceza kağıdında muayene numarası yazıyor yokmu başına böyle bişi gelen