Ebayden bikaç ürün getirmede Yardımcı olabilecek???

Thread: Ebayden bikaç ürün getirmede Yardımcı olabilecek???

1. tricky's Avatar

tricky said:
    Yurtdısında buluyorsun herseyiyle riskine girip getirtiyorsun hop vergi çıkıveriyor heryerden çıktığı gibi... Sahibinden de satılık fn2 jantı vardı uygun olarak onuda dusunebılırsın mesela...?

2. kayaakin said:
    şu ürün hakkında bilgisi olan varmı?
    ship le beraber 65 $
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Perfo...item27ac7cc80b

3. kayaakin said:
    g ü n c e l

4. Bülent76's Avatar

Bülent76 said:
    Protein tozu getirtmek istiyorum Ebay USA'dan, burda gümrükte bir sorun yaşar mıyım? Bu tip ürün getirten oldu mu yurt dışından?

5. kayaakin said:
    vay anasını konuı güzin abla oldu.

6. yavuz364's Avatar

yavuz364 said:
    bu sadece voltaj stabilizatör ü değil mi ??
    çok gerekli mi acaba ben çok fazla performansa veya yakıta etkisi olacağını düşünmüyorm, Xenon farlarda balastın ömrü açısından iyi olur, o tür parçalarda iyi olur ama performans ve ekonomiyi nasıl etkiler ki?
    Quote Originally Posted by kayaakin View Post
    şu ürün hakkında bilgisi olan varmı?
    ship le beraber 65 $
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Perfo...item27ac7cc80b
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

7. kayaakin said:
    işte onu bende bilmiyorum, yani nekadar etkili olur? nedir?

8. yavuz364's Avatar

yavuz364 said:
    sanırım alıp denemekten başka öğrenme yolu yok, ama ben çok sanmıyorm, çünkü şuanda zaten arabaların akü voltajlarını kontrol ettiğiniz zaman çok ufak 0,3V civarı oynamalar oluyor, onlarda elektronik devrelerde regüle ediliyor..

9. kayaakin said:
    Quote Originally Posted by yavuz364 View Post
    sanırım alıp denemekten başka öğrenme yolu yok, ama ben çok sanmıyorm, çünkü şuanda zaten arabaların akü voltajlarını kontrol ettiğiniz zaman çok ufak 0,3V civarı oynamalar oluyor, onlarda elektronik devrelerde regüle ediliyor..
    yaklaşık shiple beraber 100 e falan geliyor, hiç alıp denememek lazım.
    su lpg chargerı merak ediyorum aynı paralar...

10. yavuz364's Avatar

yavuz364 said:
    bana kalırsa LPG charger alıp denemek için para vermeye gerek yok, bi ara incelemiştim hatırladığım kadarı ile sadece boş bir tüp, basıncı regüle etmek için gaza basıp çektiğiniz zaman basınç düşümlerini engellemek için.. emin değilim, bilen arakadaşlar var ise söylesin, ben öyle die hatırlıyorm...

11. kayaakin said:
    bana kalırsa LPG charger alıp denemek için para vermeye gerek yok, bi ara incelemiştim hatırladığım kadarı ile sadece boş bir tüp, basıncı regüle etmek için gaza basıp çektiğiniz zaman basınç düşümlerini engellemek için.. emin değilim, bilen arakadaşlar var ise söylesin, ben öyle die hatırlıyorm...
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Tunin...item20afb0ea0e

aynı çalışma prensibimi? bilginiz varmı ?

12. yavuz364's Avatar

yavuz364 said:
    bu linkteki ürün Kondansatör, mantığı anlık voltaj düşümlerini azaltmak, 2-3 faradlık bir kodansatör bu , müzik sistemleri için kullanılan büyük kondansatörler de aynı işi görür..

13. kayaakin said:
    bu linkteki ürün Kondansatör, mantığı anlık voltaj düşümlerini azaltmak, 2-3 faradlık bir kodansatör bu , müzik sistemleri için kullanılan büyük kondansatörler de aynı işi görür..
    offf cahilliğin bukadarı

14. hddsheriff's Avatar

hddsheriff said:
    Hazır konu açılmışken bende bişey sorayım 250$ fiyatı olan 4 adet coilover amortisör bana kaç paraya mal olur ? ilanda free shipping yazıyor sanırım kargo ücretsiz

15. yavuz364's Avatar

yavuz364 said:
    işte o hiç belli olmaz $250 tam sınırın üstünde kalıyor, geçme ihtimali de var kalma ihtimali de, ama korkmaya gerek yok, kalsa bile topkapı gümrüğüne gidip %20 ödeyerek alabilirsiniz, gördüğüm kadarıyla artık baya düzene girmiş bu işler, eskiden kimin cebine para koyabilirsen ordan alabiliyordun koyamazsan alamıyodun, geri gidiyodu flan, artık o işler zorlaştı, baya düzenli..
    Quote Originally Posted by hddsheriff View Post
    Hazır konu açılmışken bende bişey sorayım 250$ fiyatı olan 4 adet coilover amortisör bana kaç paraya mal olur ? ilanda free shipping yazıyor sanırım kargo ücretsiz

16. 306gti said:
    banada E46 orjinal m3 aynasi lazim

17. yavuz364's Avatar

yavuz364 said:
    aynada hiç sorun olmuyor ben 2 ay içinde 2 tane komple ayna getirttim.. hiç sorun olmadı, faturaları 70-80 dolardı ve çok iyi sarmış koskoca kutuyla geldi..
    Quote Originally Posted by 306gti View Post
    banada E46 orjinal m3 aynasi lazim