ya geçende söyledim kırmızı ankara plaka bi ae var levent te çok iyi durumda değil ama çok çok kötüde değil en azından yürür durumdaön farlar panjur falan reno flash yapmışlar arabayı
resimlerini çeker sahibinede sorarım.
bulunması biraz şans meselesi, belli olmaz. Haşat kavramıda biraz göreceli, bulacaklarınızın hepsi %90 çürük olacaktır. Özenli toplanmayanların çoğu 3 sene içinde tekrar çürüyecek. Ben griyi 2006 da aldığımda fabrikadan çıkmış gibiydi, 2 sene sonra sivilce gibi orası burası atmaya başladı. Bela bi araba.
Ama kesicez biçicez derseniz bu sıkıntılı safhayı atlatırsınız. izmirde pek iyi durumda olmayan 3 tane var, hepside yürüyor ama, bunlardan 2sine ulaşabilirim. Bi görüşüp fiyat alayım düşünenler için.
48 plaka lacivert, bende yolda inip konuşmuştum sahibi ile. fotoları olcaktı bi yerde, ama adam yüksek fiyat çektiydi.
antalyadada beyaz var bitane ama sanayide sökük vaziyette 1 yılı aşkındır yatıyor sorarım isterseniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)