konuyu toparlıyım stock crx 950 kgdır
Printable View
konuyu toparlıyım stock crx 950 kgdır
Ben demekki kendimi ifade edemedim. Farkındaysan sen hala sayısal ve kağıt üzeri veri paylaşıyorsun, araştırmana ilgine alakana, emeğine saygım sonsuz ama ben mesajımın sonuna "tecrübeyle sabittir" diyerek yani biz denedik böyle oldu demek istedim.
e şimdi günümüzde ikisini de fabrika çıkışı haliyle stock bulamayacağımıza göre eldekilerle bu denemeyi yapmış olmak ve bunu paylaşmış olmaktan başka birşey değil yazdığım.
ha belki benim pek tanımazsınız ama sitede benden çok daha iyi tanınan Tuğral anlatsın denemesi yapılan si ve crx'in orjinale yakın kondisyonları hakkındaki yorumu.
dediğimi gibi bizim yaptığımız denememizin sonucunu paylaştım.
pardon Cem;
dediğin gibi kaldığı yerden devam.
Şoförü kilolanmadığı sürece crx 950 kg...
Barışcım bende SI varken (3-4CRX dişlisi yani kısa şanzuman varken) Kadirle Denemiştik kadirle 3-4 yanyanaydık ama dörtte CRX kafa çıkarıyordu ama 5. vitese atamamıştık. denemelerimiz olmuştu bunu baz alıp yazdığı için yorum yapmış.
Sen de denesen eminimki daha farklı sonuçlar pek çıkmaz tabiki araçların motor sağlıkları önemli ;)
Ana konu ; CRX Hafiftir SI dan :icon_tup:
(şu yürüyen si leri allahım neden bursaya vermemiş)
benim rex 870kg çıktı kantarda klimasız aracım
arkadasımın dun ruhsatına baktım crx 980 kıloydu si bılmıorum ama her turlu crx daha hafıftır
stock şanzımanlarda crx 4-5 kısa si a göre 2. vites si da cok az daha kısa
zamanında sadece kısa ve filtre ıle egsoz filtrelı vteclerı gecıyordum tabi alt devir denemelerınde:) hemde baya fark oluyordu
CRX in arka bagaj kapagını sök 60 kg hafiflesin :D
tam bilmiyoprum ama galiba crx de motor ve şaseden sonra en agır eleman bagaj kapagı
crx cok hafifdir 5 de bile sarar :)
CRX'lerin kiloları;
http://www.carfolio.com/search/resul...=crx&x=15&y=10
Si'lerin kiloları;
http://www.carfolio.com/search/resul...c+si&x=17&y=14
evt bagaj kapağı cok ağır
hem kılosu hemde ruzgar dırencı ıyıdır si dan...
Crx daha hafiftir,birde crx kullanan arkadaşlarda bilirki her crx aynı gitmez ;) Aracın en ağır parçaları kapılar ve bagaj kapağı,onlarda öyle ağır olmasa zaten kuş olur uçarız diye düşünüyorum :)