Peki , çok fazla kurcalamadan karıştırmadan vatanbilgisayarda 4850 ayarında başka hangi kart var? Tabi fiyat çok uçmadan..
Sistemi oradan alacağım için ordan bakmak zorundayım , arkadaşımda nette araştırmış stokta olan yer bulamadığını söyledi
Printable View
Peki , çok fazla kurcalamadan karıştırmadan vatanbilgisayarda 4850 ayarında başka hangi kart var? Tabi fiyat çok uçmadan..
Sistemi oradan alacağım için ordan bakmak zorundayım , arkadaşımda nette araştırmış stokta olan yer bulamadığını söyledi
Eğer bulamıyorsanız 4830'da iş görür, ben Crysis dahil bütün güncel oyunları rahat oynuyordum. 19' ve yukarı monitörünüz varsa mutlaka 1 gb tercih edin. Ben stokta var da siz tercih etmiyorsunuz sanmıştım.
Nvidia'da 9800 gt tercih edebilirsiniz, 4850 ayarıdır.
22" monitör ile oynucam , zaten şu an ki oyunları sorunsuz oynatıcağından şüphem yok çünkü 1.5sene önce topladığımız sistemlede şuanda sorunsuz oynuyabiliyoruz.
9800gt'ye bakiyim bir.
Ver sırtını AMD'ye Özgür'üm. :)
Peki son bir soru :D, almayı düşündüğüm kasa içinde 500w psu var yeterli gelirmi herhangi bir sorun yaşarmıyım?
Bir sorun olacağını sanmıyorum, sonuçta Thermaltake'nin kasalarıda PSU'larıda son derece kalitelidir ve gerçek değeri verir.
Markasız PSU'larda kağıt üstündeki ile pratikteki değerler çok farklı olabiliyor, bu da özene bezene hazırladığınız sisteminizin dandik bir PSU sebebiyle gümlemesi anlamına gelebiliyor.
Fakat Thermaltake'de böyle bir problem olmaz, özellikle bu sistem spec'lerini rahat kaldırır diye düşünüyorum.
En kötü ihtimal, sistem yükte iken eğer pc de kısa kısa donmalar görülüyorsa PSU'nuzun değişmesi gerekir çünkü sistemi besleyemiyordur.
Sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkürler :)
Gönül rahatlığıyla alabilirim artık :D
sistem güzel ama bence
on belleği daha yüksek bi işlemci alabilirsin quad olarak 9400 fiyat yüksek dersen ve c2d olur dersen e8400 çok güzel işlemci ;)
ayrıca ekran kartını ati alıcaksan dx11 olan almak mantıklı gibi
ben atiye ısınamadığım için nvdia diyorm herzaman :D
İşin rengi değişti biraz.
İşlemci ve anakart değişti.
AMD'nin daha fazla tercih edildiğini daha performanslı olduğunu söyledi birde böyle bir sistem çıkarttık.
http://i50.tinypic.com/m7szo2.jpg
940 BE çok pahalı değil mi, 404YTL / 12 ye 965 BE aldım yeni 125w lik yeni jenerasyon.
DVD Writer da teknosada 33 ytl mi ne.
965be ile 940be arasında 50lira oynuyor.
Hadi işlemci hadi anakart hadi ekran kartı arttıralım dedikmi bir anda 200lira biniyo sistem üzerine.
Max vericeğim 1200tl zaten
Bence AMD eski olayı yok artık, intel iyidir :)
Konu iyi olmuş bende bi sistem toplayayım bari.Hazır buğra bana win 7 göndermişken.
INTEL Core2 Quad Q9400 2.66GHz 6MB Cache 1333FSB 45nm İşlemci 365 TL
THERMALTAKE VJ65021N2E WINGS RS 201 500W MidT ATX SİYAH KASA 135 TL
MSI N250GTS Twin Frozr GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı YENİ 248 TL
KINGSTON 4 GB DDR3 1333MHz CL9 Dual KIT Ram (KVR1333D3N9K2/4G) 175 TL
GIGABYTE EP43T-UD3L P45/ Intel ICH10 DDR3 1333MHz Anakart 173 TL
Arkadaşlar yukarıdaki sistem nasıl olur parçalar birbiri ile uyumlu çalışırmı.
Mesela ekran kartı msn anakartında msn olmasında fayda varmı.
Onur ekran kartı olarak MSI markası nasıldır MSI anakart ilemi kullanayım. ??