msi iyidir
anakart markasıyla aynı olmasına gerek yok
ben asus anakartta msi kullanıyorum
genelde chipsetler uyumlu olsun yeter
topladığın sistem güzel ;)
Printable View
LGA775'te DDR3 anakart ve ram tercih etmeyin. Onlar DDR2 bazlıdır ve istediğiniz verimi alamassınız.
MSI kadar uyuz olduğum bir firma yok,
Arkadaşımın anakartına bios upgrade yapayım dedim, yapmaman için ellerinden geleni yapmış adamlar.
İyidir-kötüdür orası ayrı, ama MSI'ların genel olarak bios updateleri zor.
Ekran kartı ile Anakartın aynı olması ya da olmaması hiç bir fark yaratmaz.
Kardeşim yerim Hasekide, fiyatlarım budur. Gel yardımcı olurum.
INTEL BX80580Q8300 159+ kdv
GA-EP43T-UD3L 99 usd+kdv
SEAGATE
ST3500418AS 500 GB, 7200 RPM, 16 MB Cache, NCQ, SATA 2, Barracuda 7200.12 61 usd + kdv
THERMALTAKE VJ65021N2E 87 usd + kdv
Resmi ithalatçı malıdır, Garantili sıfır kutuludur. Vatan nereden alıyorsa bizde oradan alıyoruz. Mal aldığım ithalatçı da benim eski çalıştığım yer.
Her türlü fiyatın altına gireriz.
Ekran kartı seçimin çok güzel olmuş. En başarılı ekran kartlarından bir tanesi. Hayırlısı olsun.
AMD vede ATI aynı fiyata her zaman daha iyi performans verir. Ancak ben hep Intel ve NVIDIA kullanırım. Tercih meselesi. Son HTPC sisteminde AMD ve ATI kullandım. Lanet olsun diyip gidip NVIDIA aldım sonra. İşlemciyide Intel yapıcam. Sistemi ne amaçlı kullanıcaksın bilmiyorum ama alıcağın ürünlerin güç tüketimlerine dikkat et. Elektrik faturası olsun sıcaklık ve ses olsun önemli bir husus.
Aldım bugün sistemi , yorum yapanlara teşekkürler
Sağol Buğra.
Bütün gün aksaklıklarla geçti , herşeyde bir hayır vardır artık.
Evet Vatan'dan aldım.
1095TL tuttu , dvd-rw almadım yokmuş ellerinde ,çokta lazım değil zaten şimdilik.
Aynen öyle aksaklık olmadan olmuyor , win7 kurarken sorun çıktı en son bıraktım öyle yatıyor kuzu kuzu.
Geldim açtım pc'yi win7 kurdum bir baktım 32bit'miş.
Haydaa 64bit indirdim dvd'ye yazdım bir türlü bootable yazamadım kuramadımda tekrar kaldı öyle yarına artık:D
Ya vatan'da yoktu , teknosaya baktım netten 30liraya samsung'un vardı alıyım iş görür dedim gittim teknosada kalmamış.
Gold'a gittim oda yaklaşık 90lira dedi , bye bye dedim:D
Topkapı şubede istediğim hdd yoktu gittim avcılar şubeden aldım , ordan dvd'yi de alıcaktım ama trafiğe kalmiyim diye acele ederken unuttum onu:D
Halledersin bosver, ben de hdd alcam tek eski o kaldı kasa icinde :)
CS oynuyorum diye 32bit win7 var, ben de 64 kurcam bu ara :)
Yaw cs'mi oynarım artık ahaha:D
Öle deme, bak 1 haftada tüm oyunları bitirdim :)
CS baska bisey :)