User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 100k ustu Bmw

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10bin dolari gecmicek bisiler bakiniyorum hem guzel goruntusu olsun hemde rahat olsun istedik , fazla kmyi bende sevmem ama sonucta bir bmw diye dusunuyor insan . simdi sanziman problemi felan olur diyorsunuzda detayi ne bunun , yani hangi parca ne arizasi verir ,bunlari bilirsek en azindan aracin basinda hissedilir bi tepki oldugunda ona gore yorumlayabilirim , bu konuyu acmamin nedeni bu aslinda , anliyabilicegim problemleri soruyorum yoksa yag yakmasi o gun ertesi gun 1 hafta sonrada anlasilabilicek birsey . ki aracin extra 90 gun yada 4500 mil garantisi var.
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10bin dolari gecmicek bisiler bakiniyorum hem guzel goruntusu olsun hemde rahat olsun istedik , fazla kmyi bende sevmem ama sonucta bir bmw diye dusunuyor insan . simdi sanziman problemi felan olur diyorsunuzda detayi ne bunun , yani hangi parca ne arizasi verir ,bunlari bilirsek en azindan aracin basinda hissedilir bi tepki oldugunda ona gore yorumlayabilirim , bu konuyu acmamin nedeni bu aslinda , anliyabilicegim problemleri soruyorum yoksa yag yakmasi o gun ertesi gun 1 hafta sonrada anlasilabilicek birsey . ki aracin extra 90 gun yada 4500 mil garantisi var.
    smg2 yi alırken sormuştuk çıksa çıksa ne çıkar diye 2000euro dedi serviste çalışan bi arkadaşım.bide herkes alma dedi smg şanzuman ama 10000km kullandık hiçbir sorun çıkarmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    us de kullanılmış bir bmw yi al hiç düşünme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk etapta otomatik sanzıman problemi yasanması geliyor. sonrasında da yag yakmayla devam ediyor.. Bunlar buyuk problemler. Ufak tefek problem de yasanıyor tabiki, ama parca fiyatları yuksek oldugu için bu ufak tefek sıkıntılar bile can sıkabiliyor..

Yanlış anlaşılmasın, kötü araba demiyorum. Piyasada duzgun 2. eli yok nerdeyse. KM yuksek olduktan sonra da guvenmek ve tavsiye etmek oldukca zorlasıyor..
    piyasada düzgün 2. eli yok hee way bee sen pek sahibinden.com a arabam.com a girmiosun heralde sana katılabilcegim tek nokta türkiyede bmw alıp gazlayan yanlayan arabayı yoran sonrada bakımını servisini yaptırmayan cok insan war oyüzdende bazen oda bak bazen araba 100 binden sora bazı sorunlar cıkarabiliyo da neyse...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasada düzgün 2. eli yok hee way bee sen pek sahibinden.com a arabam.com a girmiosun heralde sana katılabilcegim tek nokta türkiyede bmw alıp gazlayan yanlayan arabayı yoran sonrada bakımını servisini yaptırmayan cok insan war oyüzdende bazen oda bak bazen araba 100 binden sora bazı sorunlar cıkarabiliyo da neyse...
    usluba dikkat lütfen ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usa şartları duşunulduğunde temiz kullanılmışsa sorun çıkarıcağını duşunmuyorum ama sonuçta yüksek km ne olucağı belli olmaz

clk fıyatları nasıl bence clk320 daha mantıklı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selametle genç...

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben türkiye için konustum aslında.. Bu arac amerika için söylediğim kadar kötü bir secenek olmayabilir.. Burasıyla orası her acıdan cok farklı malesef bildigin gibi. elbette turkiyedeki gibi bakımısz deildir geneli..

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomatigi de duzu de gayet keyiflidir. Duz vitesi daha keyiflidir ama japon muamelesi yapmamak gerekir. Konforlu, yeterince gucludur. Guc agirlikla orantligi olmazsa veya kontrolsuz olursa cok da keyifli olmaz. 330ci ideal guce sahip bence. Sikistirmasi da yuksek degil ve yuksek devir cevirmeyen bir motor. Uzun omurluler. Bir cok BMW ve diger alman muadilleri gibi, bakimli ve hor kullanilmamissa 3oo.ooo + km rahatca devirir diye dusunuyorum. 200 kusur binlerdeki emsalleri gayet sorunsuz yollarda geziyor. Kronik arizalari elektrik arizalarindan olusur genelde. Eger araci modifiye ederseniz bunlar beyinle devam edip diferansiyel, sanzuman, kule yirtilmasina kadar devam eder. Yol tutuslari muazzam. Ben cok seviyorum 330larin yol tutus performansini. Frenleme sistemi zayif kalabilir ama cok gazlanirsa. Cabuk sisiyor. Ic aksamin kalitesi de 2004+ BMW'lerden kat ve kat iyidir. Arabaya bindigini anliyorsun e90'dan inince. SMG vitesli olanlarinin da sik bakimlari var. Guncellemeleri var. Bunlari takip etmek lazim. ABD'de kullanilacaksa, sonradan uzulmemek icin bir kac bin fazla vermek pahasina da olsa temizini almayi ve acele etmemeyi kesinlikle tavsiye ederim.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi kendime 10bin diye bir limit koydum ama tabiki daha dusuk ve kafama yaticak bir arac olursa bir kac bin daha arttirabilirim . daha cikip bakmadim hicbir galeriye netten goz gezdiriyorum okadar yaklasik 10a yakin 325 , 330 karisik bi liste yaptim ny , nj karisik tek tek bakarak zaman yayicam sanirim , kafama yatan cikmazsa baska modellere bakicaz artik . mb clk da dusundumde bir ara kasasi artik cekici gelmiyo bana , 3 serisi hala cezbedici bana gore .

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende maksimum butcem 7bin dedim o butce 10bin oldu 12 oldu ve sonrasinda 13bine aldim arabamiTavsiyem kesinlikle alacagin arabayi belirle.3.30 ise 3.30 baska bir model ise o modele yogunlas yoksa cikamiyorsun isin icinden.

Birkac kiside yazmis Amerika;da kullanilmis bmw alinir diye ki buna bende katiliyorum.Yollar *****,kullanilan hizlar ***** vs...

http://baltimore.craigslist.org/cto/1480934546.html
    http://baltimore.craigslist.org/cto/1491991024.html

soyle birsey buldum OBO lu..Baltimore craiglistten de bakin arada.Aklina yatan olursa gider bakarim.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana msn den yazdm durumu tanıdık bmw servisi ve burda ucuza alıyoruz ...

şartları belirttim .. ciddi alıcaksan sallama tamm orlandodan ny ye gitmesi 24 saat sürcek ama ucuza garanti araba alırsın bu fırsatı kaçırma ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuma cikicam dolasicam , geze geze netlesir once yaptigim listeden baslicam , dusuk milli bi kactane var dusuk dedigimde yine 100bin km lerde . ciddi temizler benim wrxle ayni para nerdeyse . kafami kurcalayan buyuk ariza cikartirmi , cnk burda iscilik ciddi para wrxten ornek vereyim organik debriyaj ve hafif volani 700$ gibi bir paraya taktirdim bakalim kismetimizde ne varsa , fiyati 10k limitte tutmamin nedeni kardesime alicam , ilk araci olcak , hem guzel , hemde konfor ve guvenlik olsun istedigimden bmw bakiniyorum .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum çook eski bir bmw ci olarak şunu söylemek istiyorumki. Ben cabriomu sıfır aldım almanyadan. Geçtiğimiz cuma sattım. Aracım orjinal 130.000km deydi bu arada araç e36. Lifter ses yapıyor die kıllattık üst kapağıda açalım dedik. Motor mükemmel çıktı ne segman nede honlama yapabilecek ölçü vardı. Direkt kapattılar yetkili serviste. Bu şekilde 400-500 binleri görürü bu araç dediler.

Yani kısacası aracın bakımınla alakalı bmw. Sen aracı forumlardan okuyarak yorumlayanlara bakma...
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Craiglistten fln arastirsana dealerden niye bakiniyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garanti yuzunden , cogu yer 90 gun garanti veriyor , hatta extra bisiler odersen bunu dahda arttiriyorlar . elden satin alirsam ve sorun yasarsam adam beni tanimaz bile

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    167 binde 528 aldım ki 97 tam hatırlamıyorum 301 bindemiydi 5 bindemiydi canı ala ala yağ yaka yaka bindim hala sorun yoktu aslında sanırım biraz şansda lazım ama bir sorunolucağınu sanmıyorum ki 97 yılındaki 5 serisi motorları sorunlu diyorlar..
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mwnin en sorunlu motoru 95-98 arasındaki m52 tek vanoslu motorlardır o bahsettiğiniz 130 binden sonra falan yağ yakmaya başlayan motor sadece budur oda bakımı yapıldığı sürece 250 bine kadar gram yağ yakmadan giden yakınlarım oldu bmw almaya parası olup bakıma gelince olmayan insanların altında çoğu heba olup gittiler memleketimde ama diğer motorlardan bukadar korkmayın bakımları düzgün yapılıp düzgün kullanılan her bmw en az 400 bin km yapar 605 binde 730i, 760 binde 316i gördüm yeterki iyi bakın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)