ya zaten deniz seviyesinde olmadıkça çok bi doğru sonuç beklemeyin. ist da ölçtürün.yani oraya giderseniz gitmişken ölçtürün.
asıl ist da nerede iyi hangi dyno var onu araştırın.
ya zaten deniz seviyesinde olmadıkça çok bi doğru sonuç beklemeyin. ist da ölçtürün.yani oraya giderseniz gitmişken ölçtürün.
asıl ist da nerede iyi hangi dyno var onu araştırın.
istanbulda bildiğin duydugum paşaoglu diyorlar
o dyno da defalarca arac chipledim..
çok kıymetli cihazları var..MAHA nın son model dynosu..Ama kullananlar hiçbişey anlamıyor..
senin başına gelen her denemede yük miktarını değiştirmiş ve farklı tepkiler almış..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
ahaha aynısı benimde başıma geldi bursada bi dynoda orinali 110 hp olan araba 90 çıktı adam iyi diyo bide4-5 ölçüm yaptık hepsi saçma sapan değişik çıktı
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
erkaya da cortladıysa boşuna oraya gitmeye de gerek kalmadı demekki...
Eski Computest Serp aldı diye biliyorum ona bi gidecez..
Bizim Karatren Cupra tdi ki şuanda 240 hp rahat var iki gün önce o arabayı 201hp ölçmüş , ki o araba geçen sene 231hp vermişti egsoz felan yokken şimdi daha hızlı keza aynı Erkayadaki dyno bizim Fan'ı 229hp ölçmüştü..Çocuklara izah ediyorum dyno ya ciddi arızalandı yada kalbirasyon yapılacak yok abi negüzel ölçüyoz baksana diyolar![]()
1 sene önce Opel meriva götürmüştük LPG'li
Tam hatırlamıyorum ama fabrika verilerinden max.3-4 bg eksiği vardı torkda öyle
Bu sene 2.0Mondeo götürdük 130bg olan araba 80bg çıktı ve tork 170 idi
Mondeo'nunki aşırı alakasızdı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)