datron mobee 10" / 6 hücreli pil / 2gb ram / 250gb hdd / bluetooth / wlan vs..vs..
tabii bulabilirsen , piyasada kalmadı sanırım...
lg 10" / 6 hücreli pil / 1gb ram / 160gb hdd / bluetooth / wlan vs..vs.. bunu da şiddetle tavsiye ederim , bence fiyatı en uygun ve en iyi netbook... ben datron bulamasaydım lg alacaktım...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
abi lenovonun butun pillerinin maşallahı var 3 saat gidiyo benim laptopun pili. netbookun daha fazla gider eminim.
benim laptopumun şarjı yalaşık 2saat - 2,5saat gidiyor ekran özelliklerim normalin çok üzerinde ve aradan 2,5 sene geçti tek şart bataryaya iyi bakmak şarjı doldumu şarjdan çekip bataryayı boşaltıp tekrar şarja takarak düzgün bakılabilir.Yada bilgisayar sabit yerde durduğu zaman bataryayı söküp sadece elektrikten enerji almak.Ben sürekli şarj edip boşaltmayı tercih ediyorum.
x130
499 lira güzel bence
http://www.hiperucuz.com/?urun-detay...kakce&v=1.10.8
benim datronu bu siteden aldım sorunsuz
abi LG arıyorsan şu var en güzel fiyatıda darty verir
http://www.darty.com.tr/e_commerce/N...34519-c-24.htm
Tüm markalları hemen hemen kullandım en memnun kaldığım ve artık değiştirmediğim ASUS tavsiye ederim.
ben lg x 130 aldım gayet memnunum şarj olyıda 3 saat civarı gidiyo rahat 2 tane flim rahat seyredersin netbuklarda özellikler aynı hemen hemen 1,66 atom işlemci 1 gb ram ( 2 gb yükseltebilirsin) 160 gb hdd ve 128 ekran kartı (katalogda ) ben bilgisayar üzerinden baktım ekran kartına 256 gösteriyor hızı falan gayet güzel ama mause yeri ufak olduğundan uzun kullanımda kanser ediyo masada kullanırsan kablosuz mause ile kullanmanı tavsiye ederim istersen (abi bi sonraki buluşmada yanımda getirirm bi incelersin)
verdiğin siteyi ilk defa görüyorum bu tarz sıfır ürünlerin netten alınmasına karşıyım görerek almak en mantıklı garanti koşulları vs. hiç bir şey göreemedim.
Darty her koşulda ürününün arkasında duruyor.Tamire götürsen bile yapılana kadar sana geçici ürün temin ediolar vs.vs.. + bu fiyattan 6 ya bölüyor.Yani bana göre pek değişen birşey yok.
Fiyatı 800 tl civarı ama kesinlikle tavsiye ederim.
11 Saat şarjı giden bi makine ve özellikleride çok güzel.
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
9 hüceli diye geçen pillerden aldım ebayden... acerın ilk serilerinden benimki.. 1 2 saat gidiyor gitmiyordu pili... şimdi 5 6 saat civarı gidiyor![]()
x130 u bi ara 350tl ye sattık
şuan için 499tl dun elimdekilerin hepsini 1 kişi aldı![]()
sarj suresi aşağı yukarı hepsinin aynı 6 hucreli olarak ama kendim test ettiğim
acer b150 de 9 saat gidiyor samsung nc10 da aynı şekilde
veya acer in 11.6 inclik z520 işlemcili modelinde 7.5 saat gidiyor çok rahat ve ekran çozunurluğu 1366x768
şuan için stoklarda çoğu urunden kalmadı genel olarak
samsung n140 modelini ise denemedim ama firmanın bana gonderdiği maile bakılırsa 12 saate kadar dayanıyormuş
edit
lenevo nun ideapad çok güzel ince zarif ama pili 3 hucreli ve bluetooth yok
gerçi x130 dada yok![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
dartyde en son 499du.bazen web sitesinde ski fiyatlar kalabiliyor.istersen çağrı merkeziyle görüş. worlde 5 ay taksit 2 ay erteleme.maximuma 4 ay taksit 2 ay erteleme hsbc 4 taksit
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)