User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Hibrid Araba Almamanız İçin 5 Gerekçe :D

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla geçen denizlide hybrid prius gördüm gerçekten cok güzel duruyordu beyaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 senedir civic hybrid kullanıyorum ilk 3 ay sürekli kullandım daha sonra ara ara kullanıyorum. Konforu kötü denilen arabada otomatik klimadan koltuk ısıtmasına kadar herşey var. Bunların üstüne araç otomatik.

Araç performans için yapılmamış ama uzun yolda olsa şehir içi olsada eşdeğeri benzinli araçtan kesinlikle az tüketiyor. Şehir içinde otomatik civic 6 litre ortalama veremez ayrıca şehirler arası yolda biriyle iddiaya girerseniz 4 litrenin altına inebilirsiniz

Hybrid bi arabayı çalıştırmanızı tavsiye ederim sakın bi daha kontağa basmayın araba zaten çalıştı Tek bi ses yok sarsıntı yok....

Tabi bunların üstüne ödenen fiyat farkı 5000TL dolaylarındaydı ama unutmayın biçok insan mesela golf dizeller 10-15 bin farkla satın alanlar oldu arabayı 50-60 binde sattılar bunlarda zarardaydı ; hem çevreye zarar verdiler hem bütçelerine ama hibrid kullanan çevreye 1 nebze olsun yardımcı oluyor.

Şu an avrupada olduğu gibi devletin hibrid araçları desteklemesini bekliyorum ve fluence'nin full elektrikli modeli çıkınca gene ilk alıcak ben olucam Çünkü teknoloji kötü bişey değil

hakan48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni çıkan toyota prius görüntü güzel aracı inceleme fırsatım olmadı ama toyota nın kendi sitesinden incelediğim kadarıyla fena değil ama çok para o paralara değer mi bence kendi şahsıma göre verilmez...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)