lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı
büyüksün diye saygılı bi şekilde yazdım ama kusura bakma artık -siz den -sen e dönüyorum, ben zaten rahatım çokşükür sıkıntım yok annem-babam öğretmen tek çocuğum aylık belli bi miktar yolluyolar kalanıyla herkes hayatını yaşıyor bizde ;) yaş olarak küçük olabilirim ama saygısızlık etmezsen sevinirim rahat ol vs gibi hitaplarla.
TR-ABD kıyaslamasını geçinilebilirlik, iş bulunabilirlik olarak kıyaslıyoruz burda zaten iki ülkeninde şartları belli;) Herhangi vasıf sahibi (üni mezunu olmayan, yabancı dili vs olmayan) insanların TR'de yapacağı işlerde taş çatlasa alacağı para denildiği gibi 500-550 tl dedik, abd'de ise 1200dolar civarı dedik. Ben tüm yazılanları konu açıldığından beri okuyorum zaten rahat olması gerek varsa sensin ! TR'de kazandığın parayla da burda aç kalıcaksın ülkenin tadını çıkaramıcaksın gezip tozamıcaksın, yapabilceksen söyle?
ABD'de öğrenilecek dil TR'de insana çok şey katar, CW de ABD'de yaşanmış-çalışılmış olması çok şey katar, 3 yıl ABD sonrası TR de hayat şartların bi anda ABD ye gitmeden önceki halinin 2 katına çıkar en kötü ihtimalle. Amelelik için bile nerdeyse ingilizce isticekler şuan ülkemizde.