araba harbı cok temız duruor ama
araba harbı cok temız duruor ama
KA Style
sen duruşuna kızlar gidişine arkaya 4 tane 85 bır woofer liselim yzaılarıda yazdınmı tamamdır:9 yalnız sen bunu alırsan benden kurtulamasıın ben kullanırım![]()
Abi tesisat daha yıkıcı olmalıeski üsküdar usulü 4 tane 30 cm Pioneer IMPP arka pandizota aralara 4 Adet Tss-20 Torpido üstlerinede 2 tane Tss-20 bagajda 3 tane GMX 904 Pioneer amfi bi tane 8600 Teyp bide CDX-P20 6'lı cd changer tesisatın son noktası olur
Bu arada Abi seninle benim aramada senin-benimmi var. ne demek.
Hayırlısı olurda alırsam ne zaman istersen 7/24 senindir.![]()
2002'yi vereyım dusunursen turbo falan yokorjınal 84000 de 1,6ie
olcay abı görmustu sanırsam benım arabayı bostancıdan metın dersen bilir
http://www.sahibinden.com/2002_model...XQQdisplayitem
benım aracım olmasada benım tavsıyem bıraz yuksek model bakın
hıdrolık dıreksıyonda yoktur o şahinde 215 lastıklerle dönmez o dıreksıyon![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Aracın güzel maaşallah. Olcay abiyide tanıdığını bilmiyordum. Beraber çalışıyoruz onunla.
Hidrolik direksiyonda falan yok gözüm ben o arabayı beğendim sadece yokda piyasada vede çevremizde 4-5-6 liralık gerçekten bebek gibi şahinler doğanlar bulunuyor
hayırlı olsun inşallah deneriz artık araba gelince![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
valla bende çok begendim hakkaten süper görünüyor
konuşma sen ibogetireyim ankaradan yanliyiimmm bi kanka dersin
Walla popom iyice kaşınıyo ya şahini alcam yada bahçe tırmığı alıp kendimi kaşıycam bilmiyorum artık![]()
Bence al yaa yanı suan bıraz baktımda uzun uzun ben olsam alırdım..o ustundekı kasıntıyı arabanı sattıktan sonra nası oldugunu cok ıyı bılıyorum..aynı seylerı bende yasadım tereddut etme al..sonra almadım dıye cok uzulceksın cunku..baska bulurum dahavardır deme gıt gorus ve al .
- K -
________
Dr.Ecu
Valla doğru diyorsun Arabayı sattıktan sonra çok uyuz bir adam oldum e kafama görede bişiy bulamadım. Bu araba gerçektende hoşuma gitti nasıl bi iş yapsamda ayarlasam diye bakınıyorum işte. Küçüklükten beri hep ilgim oldu CMS 40 lı şahine. o yüzden turbosu falan beni etkilemedi yani arabanın duruşu aklımı çelen
Evde valideye söyledim şahin alıyorum diye "ıyyyy şahinmi ben hayatta binmem" dedi. e bende dedim anne sağa sola giderken nasıl yapacağız dedim?? "Ben taksiyle giderim dedi" eee anne taksilerde şahin diyince...sustu haliyle
Evede beğendiremedik.![]()
Bence bunada bakmalısın
http://www.sahibinden.com/_sahin_tur...XQQdisplayitem
Teşekkür ederim
Siz benim mevzumu anlamadınızben linkini verdiğim aracı çok beğendim. sadece onu tanıyan varmı diye sormuştum. ben 2. el sorumlusuyum zaten büyük bir firmada. etrafımda bir sürü şahin doğan var ama bu arabayı beğendim benim gözümde hazır binilebilecek bir araba o yüzden çok hoşuma gitti. Başka şahin aramıyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)