lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Aksu'da köftenin yanında ne güzel gidiyor mübarek uff özlemişim 1 ay geçsede gitsem artık ben yerim anarım seni kardeşim
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
finike gözlemesini yemeni öneririm
stlegal Nickli Üyeden Alıntı ben yerim anarım seni kardeşim 2 porsiyon ekstradan yiceksin abi o zaman afiyet olsun
bende her türlü yardımcı olabilirim
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı finike gözlemesini yemeni öneririm yiycem senide anıcam lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı 2 porsiyon ekstradan yiceksin abi o zaman afiyet olsun Yemeye gidiyoruz zaten 32FT430 Nickli Üyeden Alıntı bende her türlü yardımcı olabilirim VALLA anlaşıldı dana gibi yicem
az geç oldu ama banada ugramayı unutma artık kumlucaya geldikten sonra her türlü ulaşırsın bana OKTAY COŞAN MediterraNe tuning
http://img65.imageshack.us/img65/1941/316qn5fz.jpg MediterraNe TuninG
OkTaY Nickli Üyeden Alıntı az geç oldu ama banada ugramayı unutma artık kumlucaya geldikten sonra her türlü ulaşırsın bana OKTAY COŞAN MediterraNe tuning valla kankam 2 tane arabam var onları yapıp göndericem sonrasında arabam yok ayarlarsam bir şey kaçarım yanına
merkezede bekleriz başkan çok kral tavuk pilav ayrancı dayımız var. widebodyliler nası belli oluyo
bullet07 Nickli Üyeden Alıntı merkezede bekleriz başkan çok kral tavuk pilav ayrancı dayımız var. widebodyliler nası belli oluyo valla kanka istanbulda pilav tavuk yemekten öğğğ geldi istanbulun her tarafı tavuk pilavcı oldu değişik tadlar arıyorum
stlegal Nickli Üyeden Alıntı valla kanka istanbulda pilav tavuk yemekten öğğğ geldi istanbulun her tarafı tavuk pilavcı oldu değişik tadlar arıyorum anladım, farketmez ya şiş köfte piyaz cennetine götüreyim seni sonrasında bide tahinli cevizli kabak tatlısı yeriz anammmmmm
bullet07 Nickli Üyeden Alıntı anladım, farketmez ya şiş köfte piyaz cennetine götüreyim seni sonrasında bide tahinli cevizli kabak tatlısı yeriz anammmmmm ALLAH razı olsun bakalım fırsat kalırsa gezicem
Cem abi yok mu Antalya merkezde ayar yapacağın araç?
'' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' : http://detayciyim.blogspot.com/
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Cem abi yok mu Antalya merkezde ayar yapacağın araç? merkezde var 1 tane ama orda yapmıycam sanırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları