User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Audi a3 1.8t alınır mi sizce

alpeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabikide s3 gönlümden geçen fakat imkanı yok şimdilik almamın en az 1 sene daha para biriktirmem lazım...a3ü de zaten clioyu satıp üstüne koyarak alacağım... ah bi bulunsa temiz bi s3 22 ye kadar çıkarımda oda imkansiz bişey

kobemert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam 22 ye temiz 1.8t ler satılıyo 22 ye s3 koysalar ilana aynı saat bu forumdan biri alır diye düşünüyorum

o zaman 1.8t iyidir... çünkü gc8 o paraya temiz bulman zor gibi.. forumdaki diğer arkadaşlar tabi daha iyi bilir hangi araba temiz ama ben ilanlarda o paralara temiz gc8 görmedim...

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. ilandaki araç forumdan a3t nickli Onur'un aracıdır ve güzel bir arabadır.
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.2barda 270 dıyen aracı eleyebılırsın.oraya bıseyler yazmıs ama ne yazdıgını kendıde bılmıyor.ustundekı stock enjektorlerle 270ı hadı belkı anlarımda ,310 falan yazmıs oraya onları bı gecmek lazım.dıger 2sınden sıyah olan a3 guzel duruyor arastırmak lazım.hatta 2sıde guzel.120hp alma olayına gelınce bazı arkadaslar zor demıs bazı arkadaslar sorunsuz olmaz hıc gormedım falan demıs ,kımısıde s3 demıs.150hp lık bır a3e k04 swap yaparak cok rahat 270 alırsın.aracında hıc bır yerını yormazsın merak etme.sadece debrıyaj gerekır.tahmını masrafında sececegın malzemenın markasına ,0 yada 2. el olmasına gore degısır.k04 ıcın hazır kıt bıle bulabılırsın bıraz arastırırsan.s3 ıcın soyle soylıyeyım,s3 daha oturaklıdır daha konforludur dogru.bır chıple 270hp olur orasıda dogru.quattro degılde haldex olan 4 ceker sıstemıne sahıptır buda dogru.ama 270hplık bır "a3"le 270hplık bır "s3"ten cıddı hızlı olursun.hanı boy boy derler ya o hesap ıste.aradakı yaklasık 300kg yakın agırlıgı goz ardı etmemek lazım ama soyle bır durumda var ,nasıl a3 ıcın bolt on k04 kıt varsa,s3 ıcınde bolt on gt28xx elımınator kıtler var.yanı 350hplerı gorup 400lere merdıven dayayabılecegın kıtler.boyle bırsey dusunursen s3 daha mantıklı olucaktır tabıkı.

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim A3'ü vereyim hocam sana... ilanımı sahibinden'den kaldırdım. Düşünürsen özelden irtibata geç telefonumu vereyim...

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TorqueTuning Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim A3'ü vereyim hocam sana... ilanımı sahibinden'den kaldırdım. Düşünürsen özelden irtibata geç telefonumu vereyim...
    +1 temız bır arac ıstıyorsan torquetunıng nıcklı abımızın aracını gormenı tavsıye ederım.

KorkuluRuya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siyah alırnır tek! 1.6 benzinlisi gür gür çalışıyor fakat gitmiyor.içi biraz iri.kullankişi zayfsa tıska duran araç içinde.ama albenili.306 gtı alırnır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)