Beni de aradı gecen bi kadın gizli numaradan, benim de gizli nodan cagrı almıyor telefonum hatta kadına sormustum nasıl böyle arayabiliyorsunuz diye...
Turkcell bu kadar becerebiliyor bu isi, her türlü gizli no yine arıyor
O uyku sersemligiyle cagırıp, gasp falan edebilirler.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kanka hemen sinirlenme. Git adliyeye hakkını ara tabiki. Yalnız ben sana bir olay anlatıcam kendi başımdan geçen. Forumdaki diğer arkadaşlarda yorum yapabilirler.
Olayın geçtiği yer Ankara-Çankaya (Ahmet Rasim sokak-Atakuleye 100 metre mesafede).Zaman 15 Ekim 2007 Şeker Bayramının ilk günü. Aile ziyaretine kendi aracımla gidiyorum. Hava bahar havası ön camlar ardına kadar açık. Sabah mağmurluğu henüz üzerimde.Ayılmak ile ayılmamak arası gidiyorum. Bir yandan da aile büyüklerine ziyarete gidiyorum. Ön araçta annem,babam ve köpeğim gidiyor. Atakulenin orada kavşağa yeni düzenleme yapılmış.Eski Anayasa Mahkemesinin oradan geliorum. U çekip sokağa dönücem.Aracı park edip, yukarı çıkıcam.
Hoşdere istikametinden gelen bir dolmuş, arkadan vuracak gibi yapıor(dibime kadar giriyor yani)Bende dikkatli kullan diye camdan bağırdım.Ondan sonra ben sokağa dönüyorum. Sokakta yol bozuk, mecbur yavaş gidiyorum. Dikiz aynasına bir ara gözüm ilişiyor ve Dolmuşun son sürat geldiğini görüyorum. Hemen bir üst sokağa dönüyorum.(amacım kaçmak). Karşımdan ve sağımdan araç geldiği için mecburi sola dönüyorum(tek yön olarak zaten öyle) 200 metre gittikten sonra mecbur durdum(dolmuş arkamda aniden durdu)Önümde peder ile valide garaj kapısının açılmasını bekliyorlar. kornaya bassamda nafile duymadılar. Ondan sonra dolmuşun kapısı açılıyor. 3 kişi iniyor. Ben araçtan zorla çıkartılıyorum ve kavgaya başlıyoruz.
Her ne ise çok uzattım. Mahkemelik oluyoruz. Kavga esnasında kafama araç için olan Yangın tüpü ile vurdular.(ufak olanlar ama sonuçta demir) Önce karakola sonra hastaneye gittiğimizde kulak zarımın darbeden dolayı yarıldığını ve daha sonra yapılan tetkiklerde darbe alan kulağımda %35 işitme kaybı oluştuğu belirleniyor.
Bizde davacı oluyoruz.
Bugün 23 Aralık 2009 duruşma ne oldu?
Hala ertelenip duruyor. Sanıklardan 1 tanesi yağma ve gaspdan dolayı Sincan cezaevine başka bir suçtan dolayı girmiş. Öbürü de hala aranıyor.
Senin bu ülkede ki hukuğa güvenin varsa bilemem. Ama benim kalmadı Alicancım. O yüzden dikkat edicez. Vericeğin paraya üzülürüm ben sadece
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
ne işler dönüyor :S geçenlerdede rusya kodlu bir numaradan aradılar ses vermeden kapadılar.aslında numarası olmayan telefonlar olmalısadece ben arayabilecem ama aranamiyacam.işe yarar gözüküyor
![]()
analog santralden aranınca numara çıkmıyor. call centerlar ise internet üzerinden arıyorlar bir nevi voip telefon![]()
Özellikle Bulgar numaralardan çok aranırsınız arkadaşlar dikkatli olun. Güzel sesli hatunlar ararlar sizleri, Tr ye gelmek istiyorum diye ıvır zıvır. Yol parası falan isterler. Böyle şeylere sakın kanmayın.
Geçmiş olsun Alim..
Benide dün aradılar..Yaşlı başlı bi adam sesi..Başkomisermiş benim hakkımda savcılığa telefonla taciz ve küfürden suç duyurusunda bulunulmuş sonra konuyu hattınızı ali vural adlı şahıs kopyalamış onu bulmamız için kontör şifresi gerekiyor tarzı yerlere getirdi.Bende saf ayağına yatıp baya darladım en sonunda kapattımDaha sonra kız arkadaşımıda aramış numaralarımız seri olduğundan heralde teker teker denemiş..
0534 930 62 59 numarada bu ararsa aklınızda olsun...
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)