User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: chevrole cruise hakkında bilgi!!

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırmızısı çok hoşuma gidiyor. Ama duyduğuma göre 11 lt gibi fazla bir tüketimi varmış. Onun dışında kötü bişi duymadım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

capri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor zayıfsa swapla güp die omega mv6 2.6 motoru ona yeter de artar bile arac şık kaliteside fiyatına göre illa ki....alınabilir
    subi & suzi

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banada geldı kullandım harıka bır araba ıc mekanı cok sık olmus aracın onude cok heybetlı duruyor alınabılır...

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 SRK 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görüntü HAC işareti dışında çok güzel
    Ne alaka ?

Kaç yıllık Chevy logosu Haç mı oldu şimdi...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arakadalar acıklamalar ıcıns aolun ama aracı performansıcın kullanıcak bırısıne almıyoruz
    onemlıolan konfor ve guvenlık cunku kullanıcak kısı cest oldu artık amcam yanı.

evrenkayas
    Misafir
    Konuya biraz geç katıldım. kusura bakmayın.
    Ben Haziran ayında aldım CRUZE. Çok memnunum. Yakıt ise km de 0.28 yakıyor. Servisten BRC LPG taktırdım. Garantiyi bozmuyor. Yakıtı şu an 0.19-0.21 aralığında değişiyor. (LPG her yerde farklı fiyat) Güvenlik donanımları zaten çok iyi ve Euro Ncap testlerinden 5 yıldız almış güvenilir bir araç.
    Test Sonuçları İçin TIKLATINIZ!
    Benim açımdan tek problemi virajlara hızlı girince biraz savuruyor. ama korkacak birşey yok. ESP işini iyi yapıyor.

Konforlu ve geniş bir aile arabası. İç malzeme kaliteli. yol sesini almıyor. Motor sesi çok hoşuma gidiyor. İyi bir filtre ile daha da güzel bir ses alınabilir.
    Motor 113hp 153tork. Hızlanması çok iyi değil. LPG çekişi az da olsa etkiliyor. Ancak aile arabası olarak kullanılacak ise çekişi gayet yeterli.
    Araç çok uzun (Hyundai accentten sonra öyle geldi) Tam hatırlamıyorum ancak 4,5 metre boyu. Park ilk zamanlar biraz sıkıntı oluyordu. Park sensörü ve aynaları kullanmayı öğrenirsen zamanla alışıyorsun. Aynalar sanırım bu yüzden çok büyük yapılmış

Chevrolet servislerinde araç için 17" spor jant mevcut.
    17" Alaşım Jant 323TL

Çeşitli aksesuarları chevroletin sitesinden görebilirsiniz.
    Ses sistemi beklediğimden çok daha iyi çıktı. Mahalleye dinletmek yerine sadece kendiniz dinlemek istiyorsanız yeterince yüksek ve kaliteli ses alabiliyorsunuz.

Dün bir arkadaşımla görüştüm. Ona da alması için tavsiye ettim. Aracın özelliklerinden ve memnuniyetimden bahsedince 45.000 TL ye boş bir jetta alacağıma 40.000 TL ye Full bir Cruze alırım şeklinde yorumladı.

Fiyat şu anda
    1.6 16V LS (113 HP) 36.031 TL
    Metalik renk 813 TL
    Elektrikli Sunroof 1.103 TL
    Plus Paket 2.201 TL
    17" Jant 323 TL
    Toplam 40.471 TL yapıyor.

Almayı düşünürseniz mutlaka pazarlık yapın. Ben liste fiyatlarını yazdım. Toplam fiyat üzerinden pazarlık yapma yeteneğinize göre 1.000 TL belki daha fazla bir indirim yaptırabilirsiniz. Veya fark ödemeden bazi ek donanımları isteyebilirsiniz.

Çeşitli yorumlarda araç bir sürü başka marka modele benzetildi. İnsignia çakması dendi. Dikkatinizi çekmek isterim iki aracı da GM üretiyor. Hiçbiri diğerinin çakması değil.
    Türkiye de sadece 1.6 Benzinli motor seçeneği satışa sunuluyor.
    Avrupada 1.4T Benzinli - 1.8 benzinli - 2.0 TD dizel motor seçenekleri mevcut.

Amerika da ise 2011 yılında satışa sunulacak.

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evrenkayas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya biraz geç katıldım. kusura bakmayın.
    Ben Haziran ayında aldım CRUZE. Çok memnunum. Yakıt ise km de 0.28 yakıyor. Servisten BRC LPG taktırdım. Garantiyi bozmuyor. Yakıtı şu an 0.19-0.21 aralığında değişiyor. (LPG her yerde farklı fiyat) Güvenlik donanımları zaten çok iyi ve Euro Ncap testlerinden 5 yıldız almış güvenilir bir araç.
    Test Sonuçları İçin TIKLATINIZ!
    Benim açımdan tek problemi virajlara hızlı girince biraz savuruyor. ama korkacak birşey yok. ESP işini iyi yapıyor.

Konforlu ve geniş bir aile arabası. İç malzeme kaliteli. yol sesini almıyor. Motor sesi çok hoşuma gidiyor. İyi bir filtre ile daha da güzel bir ses alınabilir.
    Motor 113hp 153tork. Hızlanması çok iyi değil. LPG çekişi az da olsa etkiliyor. Ancak aile arabası olarak kullanılacak ise çekişi gayet yeterli.
    Araç çok uzun (Hyundai accentten sonra öyle geldi) Tam hatırlamıyorum ancak 4,5 metre boyu. Park ilk zamanlar biraz sıkıntı oluyordu. Park sensörü ve aynaları kullanmayı öğrenirsen zamanla alışıyorsun. Aynalar sanırım bu yüzden çok büyük yapılmış

Chevrolet servislerinde araç için 17" spor jant mevcut.
    17" Alaşım Jant 323TL

Çeşitli aksesuarları chevroletin sitesinden görebilirsiniz.
    Ses sistemi beklediğimden çok daha iyi çıktı. Mahalleye dinletmek yerine sadece kendiniz dinlemek istiyorsanız yeterince yüksek ve kaliteli ses alabiliyorsunuz.

Dün bir arkadaşımla görüştüm. Ona da alması için tavsiye ettim. Aracın özelliklerinden ve memnuniyetimden bahsedince 45.000 TL ye boş bir jetta alacağıma 40.000 TL ye Full bir Cruze alırım şeklinde yorumladı.

Fiyat şu anda
    1.6 16V LS (113 HP) 36.031 TL
    Metalik renk 813 TL
    Elektrikli Sunroof 1.103 TL
    Plus Paket 2.201 TL
    17" Jant 323 TL
    Toplam 40.471 TL yapıyor.

Almayı düşünürseniz mutlaka pazarlık yapın. Ben liste fiyatlarını yazdım. Toplam fiyat üzerinden pazarlık yapma yeteneğinize göre 1.000 TL belki daha fazla bir indirim yaptırabilirsiniz. Veya fark ödemeden bazi ek donanımları isteyebilirsiniz.

Çeşitli yorumlarda araç bir sürü başka marka modele benzetildi. İnsignia çakması dendi. Dikkatinizi çekmek isterim iki aracı da GM üretiyor. Hiçbiri diğerinin çakması değil.
    Türkiye de sadece 1.6 Benzinli motor seçeneği satışa sunuluyor.
    seçenekleri mevcut.
    Güle güle kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Yazın ben de ikilemde kaldım, açıkçası sizin gibi kullanıp bu şekilde özelliklerini anlatan birisine rastlasaydım büyük ihtimalle ben de alırdım. Şimdi Megane 3 dci kullanıyorum, çok memnunum, ama Cruze gerçekten alınabilecek br araç. Çok oturaklı, ağırbaşlı ve güven veren bir görüntüsü var.
    Reklamlarda baz modeli için 33700 TL küsur diyorlar fiyat için bu arada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 SRK 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görüntü HAC işareti dışında çok güzel

ozman sizin için matematik 3 işlem ve alfabe de 28 harf

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek yakıştıramadığım şey arkadan itişli olmaması we güzel bi v8 e sahip olmamasıdır kasa çok güzel tasarım anlayışıda öle

haç işaretine gelince o amblemi haç olarak gören arkadaş çalışsın çabalasın üretsin satsın kendi markasında istediği amblemi kullansın arabada haç war die pislemesin arabaya alfabede de t war budamı haç ?
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

evrenkayas
    Misafir
    Alıntı acken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Yazın ben de ikilemde kaldım, açıkçası sizin gibi kullanıp bu şekilde özelliklerini anlatan birisine rastlasaydım büyük ihtimalle ben de alırdım. Şimdi Megane 3 dci kullanıyorum, çok memnunum, ama Cruze gerçekten alınabilecek br araç. Çok oturaklı, ağırbaşlı ve güven veren bir görüntüsü var.
    Reklamlarda baz modeli için 33700 TL küsur diyorlar fiyat için bu arada.
    Evet baz model için fiyat dediğiniz şekilde. Ben üst donanımı olan LS serisi için verdim fiyatı. ek donanımlarla birlikte 40.000 civarı. Bu fiyata sıfır full+full

Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozman sizin için matematik 3 işlem ve alfabe de 28 harf
    Haç değil bir kere logo. herşeyi haç zannedenleri anlamıyorum. Sana katılıyorum. Ayrıca üzerinde haç olmayıp başka dinlere sıkı sıkıya bağlı olan üreticilerin mallarını da satın alıyoruz. Almıyorum diyene inanma

Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek yakıştıramadığım şey arkadan itişli olmaması we güzel bi v8 e sahip olmamasıdır kasa çok güzel tasarım anlayışıda öle

haç işaretine gelince o amblemi haç olarak gören arkadaş çalışsın çabalasın üretsin satsın kendi markasında istediği amblemi kullansın arabada haç war die pislemesin arabaya alfabede de t war budamı haç ?
    Off arkadan itiş olacaktı. Ondan sonra her virajda, bulvarda,.. vb. ceza yerdik. Yanlamadan olur mu hiç

Sana da katılıyorum. Alfa romeo da binmeyeceksin. İngiltere takımlarının maçlarını seyretmeyeceksin, hatta yaşadığın şehirde kilise falan varsa o şehri terkedeceksin. Bunlar önemli şeyler En iyisi sen gözlerini birine bağışla hem sevaba girersin. hem haç falan görmezsin. ömür boyu huzur garanti

GSRrider
    Misafir
    Mayıs 2009 da internette sorf yaparken fark ettim aracı ve inceledim,
    2-3 gün içinde ÖTV bitmeden eldeki son 2-3 araçtan birini zar zor bulup aldım.
    28500TL ye maloldu. Std paket ama abs esp filan var.
    Hyundai era fiatına aldım sayılır.

Genel olarak bir şikayetim yok ontakımdan ses geliyor, garantiden değiştirecekler artık,
    birkaç arabada benzer sorun cıktığını duydum artık direksiyon kutusumu ne değişecek bilmem, götürünce göreceğiz.

Motor Euro5 olduğu için gitmiyor, chip tuning ile yeterli memnuniyeti vereceğini düşünüyorum. Ama önceki aracım Octavia 1.6i nin motorunun yanına yaklaşamaz bu Ecotec 1.6 motor.

Aracı sürerken keyif veriyor, ayrıca etraftaki insanların ilgiside memnun ediyor,
    Mercedes yada BMW arması olsa hatunlarda bakacak )) ama chevy olunca sadece erkekler bakıyor

Sonuç bu fiyata alabileceğim en e iyi en uygun araç diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 bin lira verdikten sonra bir metal yığınına bu araba alınmaz.. ha 28500 güzel bir rakam ama.. 40 bin liraya çıktıktan sonra 2. el bmw almak çok daha mantıklı.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 bin lira verdikten sonra bir metal yığınına bu araba alınmaz.. ha 28500 güzel bir rakam ama.. 40 bin liraya çıktıktan sonra 2. el bmw almak çok daha mantıklı.
    2.el 40bin liraya alıcağın bmw kaç model kaç km'de olucak çetin?

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı aldık tesekkurler cok memnunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.el 40bin liraya alıcağın bmw kaç model kaç km'de olucak çetin?
    bro direk 39500-40500 arası aramaya girdim şimdi karşıma çıkanlar bunlar hemde 320i bakıyorum bak.. 3.16 falan daha uygun olur. al beğen birşeyler ayarlarız

http://www.sahibinden.com/search.php?c2=3900&b[special_type]=&b[promo_hpva]=&b[promo_fdva]=&b[promo_chva]=&b[promo_hpsa]=&b[promo_spva]=&b[all]=&b[search_text]=&c=3900&search_result_page_limit=20&b[detay_5_min]=&b[detay_5_max]=&b[detay_4_min]=&b[detay_4_max]=&b[detay_3][]=&b[detay_1864][]=&b[detay_2320][]=&b[detay_17][]=&b[detay_6][]=&b[detay_9213][]=&b[detay_8][]=&b[detay_2043][]=&b[detay_4054]=&b[detay_9620][]=&b[detay_706]=&b[product_condition]=&b[exchange]=&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[location_data]=&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=39.500&b[maxprice]=40.500&b[pricecurr]=1&b[ilantarih]=&b[date_type]=&dpage=

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bro direk 39500-40500 arası aramaya girdim şimdi karşıma çıkanlar bunlar hemde 320i bakıyorum bak.. 3.16 falan daha uygun olur. al beğen birşeyler ayarlarız

http://www.sahibinden.com/search.php?c2=3900&b[special_type]=&b[promo_hpva]=&b[promo_fdva]=&b[promo_chva]=&b[promo_hpsa]=&b[promo_spva]=&b[all]=&b[search_text]=&c=3900&search_result_page_limit=20&b[detay_5_min]=&b[detay_5_max]=&b[detay_4_min]=&b[detay_4_max]=&b[detay_3][]=&b[detay_1864][]=&b[detay_2320][]=&b[detay_17][]=&b[detay_6][]=&b[detay_9213][]=&b[detay_8][]=&b[detay_2043][]=&b[detay_4054]=&b[detay_9620][]=&b[detay_706]=&b[product_condition]=&b[exchange]=&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[location_data]=&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=39.500&b[maxprice]=40.500&b[pricecurr]=1&b[ilantarih]=&b[date_type]=&dpage=
    Yahu 40binede alınır 30binede bmw alınır ama verdiğin linktekilerin en genci 7yaşında

0 garantili araba almak varken , 6-7yaşında 100k üstü araba almak mantıklı gelmiyor bana aynı paraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben 7 yaşında bmw yi alırım cruize alacağıma amaan neyse alan almış satan satmış hayırlı olsun arkadaşa..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gönül isterki herkes bmw mercedes alsın ama aynı özellıklere sahıp 0 km bir bmw mercedes fiyatıda ortada .

bende tasarımın çok begeniyorum donanımıda oldukça ii motor konusunda performansa gelince benzin lt kaç para ortada yolların hali ortada hergün istanbul parkta araba sürmeyecegiz ve bu bir aile arabası
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gönül isterki herkes bmw mercedes alsın ama aynı özellıklere sahıp 0 km bir bmw mercedes fiyatıda ortada .

bende tasarımın çok begeniyorum donanımıda oldukça ii motor konusunda performansa gelince benzin lt kaç para ortada yolların hali ortada hergün istanbul parkta araba sürmeyecegiz ve bu bir aile arabası

bmw mercedes audi 3lusu butcelerini asanlar icin volvo s40 1.6D de guzel bi secenek

benim kafami son derece kurcalayan bi model haline geldi
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)