adanalı arkadaşlar yardım

Thread: adanalı arkadaşlar yardım

1. ismailozkan_01's Avatar

ismailozkan_01 said:

adanalı arkadaşlar yardım

hayırlı sohbetler arkadaşlar adanada çift farlı honda integra varmı metalik gri renkte sanırım 99 model civarı ve tekrar yanlış görmediysem 4 kapılıydı arkasında yüksek rüzgarlıklı yoksa ben hayal mi gördüm yoksa

İÇİMDEKİ HONDA AŞKI BİR BAŞKA MI ?

adanalı arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim teşekkürlerr :-D

2. metin01's Avatar

metin01 said:
    evet gri var ama incirlik askerine ait yani amerikalı bir adet daha var otomatik vites bayan kullanıyor otel sahibi olması gerekiyor

3. ismailozkan_01's Avatar

ismailozkan_01 said:
    teşekkürler metin abi artık rahat uyuyabilirim :-D

4. ismailozkan_01's Avatar

ismailozkan_01 said:
    gerçektende incirlikte çok değişik araçlar var misalen 2004 mitsubishi eclipse gördüm sanırım amerikan askerlerinin çok değişik araçlar görüyoruz adanada :-D

5. timucintt's Avatar

timucintt said:
    o 4 kapılı 4 farlı arkasına hayvanı rüzgarlıklı olan integra incirlik plakalı değil türk plakalı... 1994 B18A1 otomatik model harabe bir integra... uygun bir fiyata verse onu ben alır adam ederim ama inanılmaz paralar yer o....

ayrıca incirlik eskiden daha süperdi 96 model inetgra type r bile vardı siyah hepsi kayıp oldu ama aynı zamanda benim incirlikteki eski kız arkadaşımda 95 prelude vardı H22 motorlu ve kırmızıydı.... sonra tasişe satışa çıkarıldı gitti... eskidendi incirlik artık boş kasaba olmuş 4 5 tane adam akıllı araba kaldı shelby mustangler bile vardı zamanında

6. ismailozkan_01's Avatar

ismailozkan_01 said:
    desene abi nerde o eski günlerrrrr ?

7. tunch's Avatar

tunch said:
    Quote Originally Posted by timucintt View Post
    o 4 kapılı 4 farlı arkasına hayvanı rüzgarlıklı olan integra incirlik plakalı değil türk plakalı... 1994 B18A1 otomatik model harabe bir integra... uygun bir fiyata verse onu ben alır adam ederim ama inanılmaz paralar yer o....
    satsa once ben alacam akrabam kendisi timu bosa heveslenme
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

8. tunch's Avatar

tunch said:
    Quote Originally Posted by metin01 View Post
    evet gri var ama incirlik askerine ait yani amerikalı bir adet daha var otomatik vites bayan kullanıyor otel sahibi olması gerekiyor
    otel sahibi degil doktor
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

9. gfb01's Avatar

gfb01 said:
    Quote Originally Posted by tunch View Post
    otel sahibi degil doktor
    aynen doktor

10. Yigit S.'s Avatar

Yigit S. said:
    1.35 i var bu ara fazla gezen mavi bi mustang var zenci gerçekten güzel arabalar

11. levent's Avatar

levent said:
    2004 yaz dönüşünde mb plakalı siyah celica tsport geçmişti mersin e giderken, sonra kızkalesinde yakalamıştım bi akşam ahh ahh babama nası yetiş şuna görücem dediğimi hatırlıyorum bağırarak

12. timucintt's Avatar

timucintt said:
    Quote Originally Posted by tunch View Post
    satsa once ben alacam akrabam kendisi timu bosa heveslenme
    Ansızın alarım senin haberin yokken ciğerim... money talkss....

13. slowmotion's Avatar

slowmotion said:
    Quote Originally Posted by lewo_rolla View Post
    2004 yaz dönüşünde mb plakalı siyah celica tsport geçmişti mersin e giderken, sonra kızkalesinde yakalamıştım bi akşam ahh ahh babama nası yetiş şuna görücem dediğimi hatırlıyorum bağırarak
    kırmızısı var zaten adanada
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

14. chevy_Boy's Avatar

chevy_Boy said:
    küçüklüğümden hatırladıgım kırmızı 95-96 eclipse vardı krom jantlı siyahi bi abimizdi geçenlerde yeni eclipse den gördüm bide hiç unutmadıgım sabit 120le giderken yanımdan siyah celica geçmişti bende "Allahına kurban bas lan" demiştim filan sora r33 vardı sanırım güzel aletler canlı görmek güzel oluyor

15. nicomedia's Avatar

nicomedia said:
    Quote Originally Posted by timucintt View Post
    Ansızın alarım senin haberin yokken ciğerim... money talkss....
    hahaha money talks ha .. sen bayaa tribe girmişsin timu.. orlando magics
    B18c specR swap eg

16. timucintt's Avatar

timucintt said:
    Quote Originally Posted by nicomedia View Post
    hahaha money talks ha .. sen bayaa tribe girmişsin timu.. orlando magics
    orlando-tucson-LA... alayına go anladın sen

17. ismailozkan_01's Avatar

ismailozkan_01 said:
    adana incirlik üssü ve mersin gümrükten çok güzel araçlar geziyor bu yörede içimiz cızzzz ediyorrr

18. ismailozkan_01's Avatar

ismailozkan_01 said:
    bu araçların resimleri varmı elimizde arkadaşlar paylaşabilirmiyiz mümkünse ?

19. tolga900's Avatar

tolga900 said:
    o araba 6 7 sene önce bizim soner pamuktaydı şu an kozanda gecen hafta gördüm