Yağ firmalarının kalitelerinin ortada ise, önemli olan şey viskosite ise bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?![]()
(arkadaşlar size bir lafım yok sadece kafam karıştı, önceki sayfalarda çok farklı yorumlar var.. benim cevabım da zaten 2.sayfadaki linkte, isteyen benim yağ değişimimdeki farkı ordan okuyabilir.)
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
yağ eksiltmesı bir cok neden den olabılır. uretıcı fırmanın onayladıgı yağları koymazsanda yağ eksıltme olur
bence araştırma değilde araçlarımızın onayladıgı yağları kullanırsak bole sıkıntılar olmaz die dusunuyorum. Cunku yenı nesil motorlara halen 10w40 yarı sentetik motor yağları kullanılıyor aslında tam sentetık motor yağları kullanılırsa sorunlar azalmış olur.
bı kac seneye kadar da 10w40 die bişi kalmyacak onun yerını alacak yağda 5w40 tam sentetik)
hayır etmıyorum yuksek devır cevıren araçlarda mobil 1 10w60 tavsiye ediyorum
normalde vtsnin yağı castrol magnatec 10w-40 yarı sentetik birtürlü yenemediğim soğuk basma alışkanlığım olduğu için ve arabayı sadece gazlamak için haftada 1-2 kullandığım için castrol edge 5w-40 tam sentetik yağ koydum 1 depo oldu bi fark yok gibi ama ilk başta yağ daha çabuk ısınıyor
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Castrol' ün en iyi 2 yağı edge sport serisi.
10-60 ve 0-40 bu iki yağ
Castrol yarış araçları için 10-60 öneriyor.
Ferrari, Posrche gibi araçlara 0-40 öneriyorlar.
10-60 sport Piste çok yüksek sıcaklara direnç göstermesi için geliştirilmiş. Yani tamamen yüksek ısıya dayanma için geliştirilmiş.
0-40 sport aracın ilk çalışma anından tutun yüksek ısı dayanımı ve akışkanlık alt devirlerde' de mükemmel bir koruma sağlaması için geliştirilmiş .
Tercihi siz kullanım şeklinize göre belirlersiniz.
Bu arada ilk sorunun cevabı Castrol.
hallederızsıkıntı yok sız ne kadar alacagınızı kararlastırın ben yardımcı olurum sıze
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)