siyah kardeşliği işte :D :p
sabriylede typeR kardeşiyizz :D
Printable View
dur daha zehirleyecem senii :D
bekliormm :D:D hemde en yakın zamanda :D
kanka su cihazları bastıkmı ii olcak be :)
Bahçelievler meguiars, özgür saolsun her arabayla kendi arabası gibi ilgileniyor. malzemeleri kullanımda felaket bonkör. daha dun kuzenımın z4ünü komple iç,dış,motor yaptılar,masallah araba sıfır gibi oldu,ellerine saglık.burdan tekrar tesekkurler;)
Tavsiyedir
Florya Mahirler Oto yıkama
http://i45.tinypic.com/2ps1w8l.jpg
Bahçelievler VİP car yaylada
Bahçelievler Mahallesi Amirel Necdet Uran Caddesi Çörekotu Sokak No:9/1 Bahçelievler/istanbul
florya ceto :D
mahıler oto yıkama
florya hakan abıı
avcılar auto joy
bır suru var ıste :D
eskişehir li arkadaşlarada benim tavsiyem
kırmızı toprak vip oto yıkama
sanayi adalet car care
merter zıebarta gıdıyorum memnunum
izmir karsıyaka sonax anadolu caddesinde arkas ford karşısı temiz iş yaparlar 15 ytl iç dış yıkama sahibi erkan ilgili bi arkadaşımızdır,tavsiye ederim
Kızıltoprak'ta ki Meguiars kapandı diye biliyordum ben :beuj:
Sanırım başka bir yere taşındı.Tam bir adres tarifi var mı?
eski yerine çok yakın maçkoliğide bilmiyorsan ben sana daha ne yazayım :)
anadolu yakasında kac tane meg. var ?
kızıltoprak ve maltepede var
Yeri önemli olmamakla birlikte aracıma, rötüş boyası yapıcak + 2 yada 3 derecede polish atıcak bir uygulama merkezi varmıdır acaba? 3M-Megy ya da Merzerna ürünlerini kullanan ?
2. bir soru, Aracımın sağ kapısında bir taş göçüğü ve tavanında da şerefsizin birinin attığı avuç içi kadar bir yumruk izi var. Acaba bunları boyasız bir şekilde nerde yaptırabilirim??
Florya Mahirler
Florya Corner Meguiars
O göçükleri Autoking sorunsuz bir şekilde hallediyor ;)
Aynen öyle ben yaptırdım kaskomda herhangi bir bozulma olmadı. :icon_tup:
Bir makinesi var çektirme işlemi yapan çok fazla keskin bir köşe yoksa boyada hiçbir sorun olmadan sadece düzeltme işlemi yapılıyor ben önceki yaptırdığım yeri bazen arıyorum bulamıyorum :D
aydın peki bunun başka türlü tamiri yokmu :D Autokinge baktım 5 cm çapındaki göçük düzeltmeye 100 lira diyolar.
6-7 göçük olsa boya parasına geliyo zaten :D :D
Neyse ben bi gideyim bakalım autokinge zaten sigortamla da anlaşmalıymış
Arabanız kan içinde olsun sakın bakırköy town center meguiarsa gitmeyin 3 tane ürünü var tam kendisini meguiars diye ilan etmiş köpük skıyo su ile duruylu çamur kalıyo bak şimdi gidicek onlar diyip bez ile sildi gördnmü kalıcı değil hemen çıkıyo dedi
altunizade zadex'i tavsiye ederim:icon_tup:
1 saatin altinda iç-dış çıkardıklarını görmedim=)
beyler güzel pasta cila yaptırabileceğimiz çünkü boya bayaa solmuş bide biraz kötü boyamışlar arabayı,esnaflığı güzel olan Anadolu yakasında nereyi tavsiye edebilirsiniz ?